به گزارش سفیرافلاک، متأسفانه در طول روزهای اخیر افزایش رفت و آمدها و عدم رعایت نکات بهداشتی منجر به افزایش نگران کننده آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در شهرستان الیگودرز شده است.
حمید کشکولی با بیان اینکه متاسفانه روند بیماری کرونا در شهرستان الیگودرز سیر صعودی دارد ،گفت: ۷۴۶نمونه به آزمایشگاه مرجع ارسال شده که ۱۰۳مورد مثبت قطعی و ۱۳ مورد فوت قطعی بوده است.
وی با اشاره به اینکه ۵۴۰ نمونه منفی در الیگودرز ثبت شده است، گفت: آمار مثبت اعلام شده امروز در الیگودرز نسبت به روز گذشته افزایش داشته و مردم و مسئولین باید دست در دست هم بدهند تا بتوانیم وضعیت فعلی بیماری را در شهرستان متوقف کنیم.
فرماندار الیگودرز گفت: هرگونه برگزاری مراسم ترحیم و عروسی در سطح شهرستان ممنوع می باشد و تمامی آرامستان ها مسدود و با تجمعات به شدت برخورد خواهد شد.
کشکولی بیان کرد: قرارگاه جهادی حضرت ابوالفضل(ع) دوره جدید ضد عفونی و پاکسازی شهرستان را در اسرع وقت شروع کنند.
وی تصریح کرد: نیروی انتظامی شهرستان با متخلفین چاپ اطلاعیه فوت در سطح شهرستان بشدت برخورد و واحد صنفی متخلف را پلمپ نمایند.
برخی مدیران دستگاه های دولتی مبارزه با کرونا را جدی نمی گیرند
حجت الاسلام سهراب ترکی در جلسه ستاد مدیریت کرونا شهرستان الیگودرز با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای ضدعفونی سطح شهر و بخش ها گفت: در مرحله اول در طی ۳۵ روز با ۱۴ گروه جهادی کلیه اماکن عمومی و معابر ضدعفونی شد و در مرحله دوم کلیه محلات، مراکز تجاری و مسکونی ضدعفونی شد.
وی افزود: متاسفانه مدیران برخی دستگاه های دولتی کرونا را جدی نمی گیرند ودر واگذاری وسایل نقلیه همکاری لازم را نداشته اند.
مسئول قرارگاه جهادی حضرت ابوالفضل(ع) گفت: متاسفانه مردم نیز مانند برخی مدیران خطر صعودی بیماری کرونا را جدی نگرفته اند و باید در مرحله سوم همه دستگاه ها پای کار بیایند.
ترکی با بیان اینکه در اواخر سال گذشته و اوایل سالجاری چندین دستگاه تراکتور از روستاها برای ضدعفونی همراه ما بودند،اظهارداشت: با توجه به شروع فصل کشاورزی و عدم حضور رانندگان تراکتورها، انتظار داریم خودروهای آتش نشانی با ایجاد تغییراتی در خدمت قرارگاه باشند.
وی به وضعیت نامناسب خودروهای حمل و نقل عمومی اشاره کرد و گفت: متاسفانه رانندگان تاکسی ضدعفونی وسایل نقلیه خود را انجام نمی دهند برای رفع این مشکل در هر ایستگاه یک پمپ برای ضد عفونی تاکسی ها استقرار یافته و پس از انجام هر سرویس ضد عفونی انجام شود.
مسئول قرارگاه جهادی حضرت ابوالفضل(ع) بیان کرد: برای ضدعفونی سطل های زباله که بیش از ۶۵۰ سال زباله در سطح شهر از سوی شهرداری تا کنون اقدامی صورت نگرفته و باید با نصب تجهیزات ضد عفونی توسط خودروهای حمل زباله ضد عفونی صورت گیرد.
مسائل اجتماعی سبب گسترش بیشتر کرونا در الیگودرز شده است
سرهنگ محمد برامکی در جلسه ستاد مدیریت کرونا با بیان اینکه برگرداندن باور مردم نسبت به خطر کرونا بسیارسخت استف گفت: اصحاب رسانه در آگاه سازی مردم باید تلاش مضاعف کنند تا موج رسانه ای برای مردم ایجاد شود و آنها را از خطر این ویروس آگاه کنند.
وی ضمن قدردانی از زحمات خبرنگاران و همه مسوولین شهرستان گفت: مسائل قومی و اجتماعی در الیگودرزموجب شیوع بیشتر کرونا و افزایش مبتلایان در شهرستان الیگودرز شده است و متاسفانه اگر با این روال پیش برویم در روزهای آتی تعداد بیماران کرونا افزایش خواهد شد.
فرمانده سپاه الیگودرز با اشاره به عملکرد بسیجیان و گروه های جهادی گفت: با موج دوم شیوع کرونا گروه های جهادی شهرستان آمادگی لازم برای ضدعفونی معابر و اماکن عمومی دارند و باید در این مرحله همه دستگاه های دولتی، اعضای شورای تامین و گروه های جهادی هماهنگ عمل کنند و محدودیت های لازم نیز انجام شود .
فاصله گذاری اجتماعی در اماکن عمومی رعایت نمی شود
محمد ملاطاهری با بیان اینکه دفاتر پیشخوان مهمترین محل شیوع ویروس کرونا هستند،گفت: متاسفانه در دادگستری، مطب پزشکان دفاتر تعویض دفترچه بیمه، نانوایی ها و پایانه مسافربری فاصله گذاری اجتماعی رعایت نمی شود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان الیگودرز تصریح کرد: در زندان الیگودرز بایستی همه افراد غربالگری شوند اما در حال حاضر امکان ورود به زندان برای کارکنان این نهاد مقدور نیست.
وی گفت: متاسفانه در نانوایی ها و پایانه های مسافربری در شهر و روستاها پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کنند و که این امر در شیوع ویروس کرونا بسیار موثر است.
انتهای پیام/
Sunday, 28 May , 2023