گودرز امیری در گفتوگو با سفیرافلاک اظهار داشت: 11 روستا از لرستان در مجاورت سد سیمره قرار دارند که سالها برای تملک آنها بین مردم و مجریان سد اختلافنظر وجود داشت، سال گذشته با مساعدت دولت اعتبار مناسبی برای تملک املاک و اراضی اختصاص یافت و چند جلسه نیز برای توافق برگزار شد.
وی افزود: درنهایت بین قیمت کارشناسی اختلافنظر وجود داشت که با انتخاب هیئت کارشناسی سهنفره متشکل از نماینده مالکین، نماینده کارفرما و مرضیالطرفین قیمتگذاری انجام و وارد مرحله تملک شد.
معاون عمرانی استانداري لرستان عنوان کرد: مردم برای رأی تملک اراضی مراجعه کرده و ضمن تشکیل پرونده برخی وجوه خود را نیز دریافت نمودهاند، البته تعدادی نیز مراجعه نکردهاند که توصیه میکنیم زودتر اقدام کنند، ما نیز مهلت مراجعه را با توجه به روند کند آن، یک ماه دیگر تمدید میکنیم.
وی تصریح کرد: درصورتیکه مردم برای تملک مراجعه نکنند مجریان سد سیمره، مختار هستند که بر اساس قانون تملک، نسبت به ارزیابی املاک و اراضی و واریز وجوه به صندوق و تملک با هماهنگی دادستانی اقدام نمایند.
امیری گفت: اگر مردم پس از مهلت قانونی مراجعه کردند و درصورتیکه در دادگاه مدارک لازم ملک آنان تائید شد و بر اساس رأی دادگاه میتوانند برای دریافت وجه به صندوق مراجعه نمایند.
معاون عمراني استانداري لرستان گفت: برای تسهیل رفتوآمد مردم و در صورت امکان و پس از بررسیهای لازم، مجریان سد یک دفتر نمایندگی در کوهنانی دایر خواهند کرد.
وی با اشاره مجوز برداشت ۲۰۰ میلیون مترمکعب از پشت سد سیمره، عنوان کرد: تخصیص آب را قبلاً اعلام کردهاند و در آب منطقهای قابلپیگیری بوده و نیاز به سرمایهگذار، تشکل و تعاونیهای آب بران در زمینه احداث ایستگاه پمپاژ و خط انتقال دارد.
امیری با اشاره به اینکه سد سیمره فرصتی مناسب برای گردشگری و پرورش ماهی در قفس است، اظهار داشت: سرمایهگذار در زمینه آب سد سیمره میتواند در اخذ مجوز تخصیص آب به دشتهای حاصلخیز کوهنانی و رومشکان، ایجاد منطقه نمونه گردشگری، پرورش ماهی در قفس مراجعه کند.
انتهاي پيام/
Saturday, 16 January , 2021