به گزارش سفیرافلاک به نقل از خبرافلاک، ایجاد کارگاههای تولیدی مناسب ظرفیت هر منطقه، میتواند با فراهم نمودن شرایط اشتغال جوانان بومی همان شهر در زمره اقدامات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کارا با بازدهی کوتاهمدت و بلندمدت قرار بگیرد، ظهور این امر گاه از طریق نهادهای ذیربط، مؤسسات، سمنها و در بیشتر موارد از طریق کارآفرینان بهصورت خودجوش و با برپایی کارگاههای کوچک و بزرگ، با اهداف بلند رونق و جهش تولید ملی و حمایت از کار و کارگر ایرانی انجام میشود.
کارگاههای تولید پوشاک و البسه ازجمله کارگاههای تولیدی است که هر یک دستگاه چرخخیاطیاش، چرخ زندگی خانوادهای را به چرخش درآورده و امید سرپرست خانواده را به دیگر اعضا منتقل میکند.
اسفند ۹۸ همزمان با شیوع بیماری کرونا، بسیاری از مشاغل با آسیبهای ناشی از این بیماری با تعطیلی صددرصدی روبهرو شدند، اما دراینبین تولیدیهای پوشاک با توجه به نیاز مردم و کادر بهداشت و درمان و البته با صرف هزینههایی خط تولید کارگاه البسه را به خط تولید ماسک و لباسهای ایزوله تغییر دادند.
توزیع سالانه بیش از ۵۰۰۰ البسه بین دانش آموزان کم بضاعت
اکبر اسماعیلی، مدیر کارگاه تولیدی پوشاک سروش در خرمآباد اظهار داشت: سال ۷۸ باوجود تعداد کم خیاطان ماهر در شهرستان، اولین کارگاه تولیدی پوشاک را با حداقل امکانات و کارگر راهاندازی کردم.
وی با اشاره به بهکارگیری خیاطان آموزشدیده خانگی افزود: بارونق کارگاه و توانایی تولیدات کیفی، پیشنهاد اجرای طرح تولید پوشاک مدارس در قالب پیشنهاد به آموزشوپرورش استان ارائه شد.
این تولیدکننده پوشاک عنوان کرد: حفظ جایگاه، شأن و کرامت دانش آموزان، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و یکسانسازی لباس دانش آموزان کم برخوردار و غنی از اهداف شروع اجرای طرح مذکور در مدارس بود.
وی خاطرنشان کرد: در طرح یکسانسازی توانستیم با کمک مجموعه تولیدی سروش، سالانه بیش از ۵۰۰۰ البسه مدارس را بهصورت رایگان به دانش آموزان بیبضاعت اهدا کنیم.
اسماعیلی گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا خط تولید کارگاه را در راستای تولید دو نوع ماسک پارچهای و صنعتی تغییر داده و با همکاری اداره صمت و بسیج اصناف خرمآباد، سهمیه پارچه شرکت بافتینه بهعنوان یکی از تولیدکنندگان پارچه مرغوب ماسک در خاورمیانه را دریافت کردیم.
این تولیدکننده پوشاک تأکید کرد: کارگاههای تولیدی پوشاک ظرفیت اشتغالزایی بالایی داشته چراکه هر یک چرخ میتواند نیاز یک خانواده را تأمین کند؛ بنابراین با حمایت نهادهای مربوطه از کارگاههای تولیدی زمینه تثبیت شغل بسیاری از زنان و مردان فراهم میشود.
۱۴ کارگاه تولیدی پوشاک خط تولید خود را به تولید ماسک تغییر دادند
سید اسماعیل موسوی، مسئول بسیج اصناف خرمآباد اظهار داشت: در هماهنگی با کارگاههای تولیدی پوشاک، ۱۴ کارگاه خط تولید پوشاک را به تولید ماسک تغییر داده و پارچه مرغوب برای تولید ماسکهای سه لایه مورد تأیید علوم پزشکی و سازمان غذا و دارو در اختیار کارگاهها قرار میگیرد.
وی با اشاره به استفاده از دستگاههای صنعتی جهت افزایش تولیدات افزود: ماسکهای تولیدشده از طریق ایستگاههای توزیع ماسک از واحد تولیدی بهصورت مستقیم و باقیمت ۱۲۰۰ تومانی تحویل مردم داده میشود.
مسئول بسیج اصناف خرمآباد خاطرنشان کرد: در مسیرهای میدان ۲۲ بهمن، خیابان انقلاب، سهراهی و پارک مثلثی مطهری، میدان شهدا، سبزهمیدان، شمشیرآباد، شریعتی، میدان امام و شقایق، ۱۰ ایستگاه توزیع ماسک ارزانقیمت برای استفاده عموم مردم برپا کردیم.
به گزارش خبر افلاک، اگرچه در روزهای ابتدایی بیماری با کمبود و یا قیمت افزایشی ماسک روبهرو بودیم اما خیلی زمانی نگذشت که حسینیهها هم کارگاه تولید ماسک شدند و خیاطان جهادگر به میدان آمدند و امروز هم کارگاههای تولیدی، ماسکهایی از جنس همدلی را در اختیار ایستگاههای توزیع ماسک قرار داده تا با پوشش همدلی در برابر کرونا بایستیم.
انتهای پیام/
Saturday, 23 January , 2021