به گزارش سفیرافلاک، حجتالاسلام سید احمدرضا شاهرخی در خطبههای نماز جمعه این هفته خرمآباد با اشاره اثربخشی واکسیناسیون کرونا، اظهار داشت: کشور و استان ما همچنان مبتلا به ویروس کرونا است و هر از چند گاهی ویروسهای جهشیافتهای در جهان منتشر میشود ولی میزان مرگومیر در کشور ما بهواسطه گسترش تزریق واکسیناسیون کاهشیافته است؛ عقل، شرع، منطق و انصاف حکم میکند که در راستای مرحله سوم واکسیناسیون، رعایت فاصله اجتماعی، اصول بهداشتی و استفاده از ماسک همراهی شود.
وی افزود: خداوند را برای بارش برف و باران بیحد و نامحدود سپاسگزاریم که این نعمت الهی را بر کشور و استان ما ارزانی داشت و از ذات او درخواست میکنیم این نعمت را همچنان بر سرزمینهای ما نازل کند.
نماینده ولیفقیه در لرستان با اشاره به سالروز میلاد حضرت زهرا (س)، عنوان کرد: خداوند متعال نعمتهای زیادی را به رسول اکرم (ص) عطا نمود ولی دو نعمت قرآن و عترت، اهلبیت عصمت و طهارت از بقیه سرآمد هستند؛ پروردگار خیر کثیر یا کوثری به نام فاطمه را به نبی اکرم (ص) ارزانی داشت که آن دو حقیقت از طریق فاطمه (س) در این عالم جاری شد و همچنان با حضور امام دوازدهم این دو حقیقت در این عالم جاری و ساری است.
وی تصریح کرد: امام عصر (عج) که نور نبی اکرم (ص) را در عالم پرتوافشانی میکند از طریق این بانو باعظمت است، آنچه برای ما اهمیت دارد پیروی از گفتار و رفتار فردی و خانوادگی آن حضرت است.
شاهرخی با اشاره به تقارن میلاد بنیانگذار جمهوری اسلامی و صدیقه طاهره (س) تصریح کرد: امام سرنوشت ایران اسلامی و تاریخ جهان را دگرگون و متحول کرد و با قیامش عدالتخواهی را گسترش و پنجه در پنجه زورگویان عالم انداخت و در یککلام اسلام ناب را احیا کرد و به مسلمانان، آزادیخواهان جهان، مستضعفان و ملت ما عزت و شکوه هدیه کرد؛ بر همه ما است که راه، اهداف و آرمان و ارزشهای امام راحل را پاس بداریم.
نماینده ولیفقیه در لرستان بیان کرد: ریاست جمهوری به دعوت رئیسجمهور روسیه به این کشور سفر کردند و در این دیدار موضوعات مهم و روابط دوجانبه و منطقهای برای توسعه مناسبات در حوزههای اقتصادی، تجاری، امنیتی دفاعی و آخرین تحولات منطقه مورد گفتوگو قرار گرفت.
وی گفت: انتظار میرود مسئولان نسبت به اجرایی نمودن مصوبات گام مهم و ارزشمندی در جهت صادرات و واردات برای توسعه و رشد کشور بردارند؛ همچنین اجرای رزمایش بین سه کشور ایران، روسیه و چین در خلیجفارس و دریای عمان هشداری برای ناقضان قوانین بینالملل در دریاست که بدانند جمهوری اسلامی در دفاع از منافع خود و بهرهبرداری از منافع دریایی مصمم است و در این جهت دارای برنامه و اهل اقدام در حفظ منافع خویش است.
ضرورت آگاه سازی مقابل جنگ ادراکی و شناختی دشمن
حجتالاسلام ابراهیم طهماسبی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه این هفته کوهدشت، اظهار داشت: دنیاپرستی، حسادت و حب مقام، موجب از بین رفتن دین، فکر و آخرت انسان خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت رضایت به رضای الهی، افزود: کسی که به دیگران حسادت میورزد مانند مظلومی است که در حق خودش ظلم میکند و همواره در ناراحتی به سر برده و با خود درگیر و عصبانی است.
امامجمعه کوهدشت عنوان کرد: حسودان افرادی دو چهره و منافق هستند در روبرو با تملق و چاپلوسی رفتار میکند و در پشت سر شروع به غیبت کرده و برداشتهای بیجا را ارائه داده و انواع بدگوییها را میکنند.
وی ضمن تبریک سالروز ولادت باسعادت حضرت زهرا (س) و روز زن، تصریح کرد: فاطمه زهرا (س) کوثر و منشأ همه نیکیها است، خداوند متعال تمام خوبیها و دو چیز گرانبها قرآن و دیگری عترت را بر پیامبر اکرم (ص) عطا فرمودند که این عترت ریشهاش در حضرت فاطمه زهرا (س) است.
طهماسبی با اشاره به اهمیت ازدواج آسان و ضرورت توجه خانوادهها به این موضوع، گفت: همچنان که قرآن انسانساز است، زن در خانواده نیز انسانساز میباشد، زنان بزرگ با صبر خود شیر مردان بزرگ را تربیت و پرورش دادند، سردار سلیمانیها تربیتیافته از مکتب فاطمی هستند.
امامجمعه کوهدشت ضمن گرامیداشت سالروز حماسه مردم آمل، گفت: دلهای هر مؤمنی سنگر دین و انقلاب در برابر دشمنان میباشد و امروز هم دشمنان خدا بدانند ملت عزیز هوشیار است.
وی با اشاره به جنگ ادراکی و شناختی دشمن در القای فضاسازی مسموم و دروغ افکنی در جامعه، بیان کرد: ایران دارای یک دیپلماسی فعال میباشد، سفر ریاست محترم جمهوری به روسیه و سفر وزیر خارجه ایران به چین دارای ابعاد مهم و بسیار ارزشمندی بود.
طهماسبی با اشاره به اینکه فضای مجازی به بلای مجازی تبدیلشده است، بیان کرد: هیچ مدیری نباید از انتقاد سازنده ناراحت شود این را از این تربیون مقدس اعلام میکنم، متأسفانه مسئولان بانکی حضورشان در نماز جمعه کمرنگ است.
امامجمعه کوهدشت گفت: افزایش خدمات الکترونیکی بانکها، تسهیل پرداخت در وام به مردم، برگشت سودهای اضافی بانکی به مردم، بازنگری در مقررات بانکی به نفع مردم و… ازجمله دستورات مهم و اخیر رئیسجمهور بوده است.
وی با اشاره به هراس آمریکا از پویانمایی و انیمیشن اخیر ایران با موضوع انتقام از قاتلان شهید سلیمانی، گفت: آمریکای جنایتکار یک سرداری که عشق ایران، خاورمیانه و دلسوز مستضعفان عالم بود را بیرحمانه و بزدلانه به شهادت رساند، بایستی به سزای این جنایت را ببینند.
طهماسبی با اشاره به تحولات جبهه مقاومت و خاورمیانه، بیان کرد: عملیات اخیر یمن در حمله به مواضع حساس دشمن بسیار حائز بود و نشان از قدرت این جبهه دارد.
امامجمعه کوهدشت با اشاره بهضرورت مطالبه گری بهحق مردم، گفت: به نماینده محترم هشدار میدهم که در بعضی مسائل بایستی هوشیار بوده و توجه جدی داشته باشند، نیروی انتظامی نیز سایتها و فضای مجازی را بهطورجدی رصد و کنترل کنند چرا برخی افراد مطالبی بر ضد منافع مردم و نظام منتشر میکنند؛ متأسفانه برخی مدیران پروازی هستند، مدیر باید به فکر حل مشکلات مردم باشد، این مردم با گرانی و تحریمها میسازند ولی با این کمکاریها نمیسازند؛ معاونت دادستانی کوهدشت مسائل اخیر را بررسی کنند.
غربزدگی بهمراتب از خود غرب بدتر است
حجتالاسلام حسن رضایی در خطبههای نماز جمعه این هفته معمولان اظهار داشت: از آفات جوامع مسلمان و در تاریخ کشور ما تفکر وابستگی به غرب است، غربزدهها سعی دارند با ارائه ویترینی از مسائل و مشکلات جامعه اسلامی و به چالش کشیدن «کارآمدی» نظام مدیریت اسلامی، عملاً جریان انقلاب را ناکارآمد جلوه دهند درحالیکه جریان انقلاب اسلامی نشان داد جهان بهطور کامل در قبضه فکر و فرهنگ غربی نیست و اسلام ناب وجود عینی دارد که البته این اسلام، چه با اسلام متحجران قشری گرا و چه با اسلام لیبرال یا همان اسلام آمریکایی متفاوت است.
وی افزود: از توفیقات عظیم انقلاب اسلامی این است که انقلاب توانست خودباوری ازدسترفته میان مسلمانان را از طریق یک روشنگری عظیم و بیدارسازی جهان اسلام بازگرداند، انقلاب اسلامی ایران توانست معادلات مسلط برجهان که مبتنی بر دکترین «سلطه» بود را تغییر دهد. این تغییر معادلات، در شرایطی رخ داد که انقلاب اسلامی به سمت هیچیک از قدرتهای شرق و غرب گرایش پیدا نکرد.
امامجمعه معمولان عنوان کرد: قبل از انقلاب اسلامی، تنها دو گزینه برای سامان سیاسی دنیای اسلام وجود داشت، گزینه اول، تن دادن بهنظام دموکراسی سکولار و گزینه دوم، تن دادن به استبداد و دیکتاتوریِ حکومتهای عمدتاً قومی- قبیلهای در کشورهای اسلامی که نمونههای بارز آن عربستان سعودی و اکثر کشورهای حاشیه خلیجفارس محسوب میشوند.
وی تصریح کرد: قبل از ظهور انقلاب اسلامی، تمام راههای پیشرفت در کشورهای اسلامی به مدل توسعه غربی ختم میشد؛ البته غربیها در گام اول سعی میکردند با سرگرم کردن کشورهای اسلامی به توسعه تزئینی، باب سرازیر شدن محصولات خود به این کشورها را باز کنند.
رضایی گفت: درواقع، در توسعه تزئینی که نمونههای آن را میتوان در وضعیت کنونی برخی کشورهای عربیِ جستجو کرد با شهرهای بزککردهای روبرو میشویم که با لعاب کالاها و فناوریهای محصول غرب، به برخی کشورهای اروپایی یا امریکا شباهت پیداکردهاند اما کافی است که غربیها از این کشورها رو برگردانند تا وضعیت آنها از قبل هم بدتر شود.
امامجمعه معمولان بیان کرد: ادعایی از سوی غربزدهها مطرح است در اینکه مشکلات و گرهها نشانههای بارزی از ناکارآمدی نظام مدیریتی اسلام است و باهدف قرار دادن تفکر انقلاب، مشکلات و گرهها را معلول ضعف و ناتوانی ذاتی تفکر انقلاب برای رفع گرفتاریها معرفی میکنند و لذا با نوعی بنبست نمایی، تنها راه خارج شدن از این بنبست موهوم را کنار گذاشتن تفکر انقلاب و برگشت به مسیر غربگرایی معرفی میکنند.
وی افزود: این دیدگاه نشان میدهد غربزدگی بهمراتب از خود غرب بدتر است، این خاصیت توقف عقلانیت، تقلید کورکورانه از غرب و سطحینگری است که موجب میشود نقاط ضعف یک فرهنگ در ابعادی بسیار وسیع باز و آشکار و نقاط قوت آن در خیلی از زمینهها مطرود و منزوی شود؛ لذا «انجماد فکری» طیف غربزده در درون جامعه اسلامی موجب میشود که هم قدرت واقعبینی و هم قدرت تحولآفرینی را از دست بدهند و دچار نوعی یکنواختی و تحجر پیشرفته شوند.
رضایی بیان کرد: برخی افراد و رسانههای وابسته به غرب، همسو با بیگانگان، روابط ایران با روسیه و چین را نافی استقلال ایران جلوه میدهند درحالیکه خودشان با تمام وجود وابسته به غرب هستند لذا عدم وابستگی به شرق و غرب به معنای عدم تعامل نیست و تفاوت است بین شرق و غرب جغرافیایی با سیاسی که بر اساس تعامل عزتمندانه باشد.
امامجمعه معمولان گفت: غربزدهها خود را دلسوز ملتها و خواهان منافع و مصالح آنان معرفی میکنند و با نفاق و دورویی تلاش میکنند مردم را همسو و همراه با تفکرات و خواستههای خود جلوه دهند.
وی گفت: از ویژگیهای بارز تفکر غربی «عهدشکنی» است؛ اصولاً این تفکر بنای محکمی نسبت به حفظ تعهدات خود ندارند و اگر منافع مادی آنها اقتضا کند بهراحتی عهد خود را میشکنند. نمونههای تاریخی فراوانی از عهدشکنیهای آنها وجود دارد که واقعیت و ابعاد تلخ این موضوع را روشنتر میسازد. این در حالی است که علیرغم رواج عهدشکنی در بین غربزدهها، آنها دائماً از گفتگو سخن به میان میآورند اما نمیگویند که گفتگو با عادت به عهدشکنی چگونه قابلجمع است؟
رضایی بیان کرد: یکی دیگر از ویژگیها «ترس از غرب» است که غربزدهها به دلیل ترس عمیق و نهادینهشده از غرب و نظام سلطه، هیچگاه حاضر نیستند برای تأمین منافع مردم دست به اقدامات جسورانه حتی از جنس دفاعی و بازدارنده بزنند؛ بنابراین، محصول حکمرانی غربزدهها در برخی جوامع توسریخوری دائم از نظام سلطه بوده است.
امامجمعه معمولان گفت: ویژگی دیگر «وادادگی و انفعال» است که در آن وجود حس حقارت در برابر غرب هیچگاه به غربزدهها اجازه نمیدهد که رقابت با غرب یا دستیابی به نقطهای متمایز یا برتر از غرب برای جامعه اسلامی مطرح باشد و از دیگر ویژگیها «آماده خوری» است که درواقع غربگراها آماده تن دادن به کارهای بزرگ و پرخطر نیستند و علاقه دارند که بدون زحمت و از سادهترین راه رفاه موردنظر خود را به دست آورند.
انتهای پیام/
Saturday, 21 May , 2022