منعمی گفت: راه اندازی پیش سرد به منظور بهبود سلامت گوشت مصرفی شهروندان است.

به گزارش سفیرافلاک مجید منعمی صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: شعار دولت، دولت مردمی است و بحث امنیت غذایی هم از جمله موارد اساسی است که در دستور کار دولت قرار دارد، یکی از موضوعات مهم در بروجرد بحث سلامت و بهداشت گوشت مصرفی شهروندان است که به همین جهت در کارگروه بهداشت به منطور ارتقای سطح بهداشت گوشت مصرفی، تصمیماتی اتخاذ شد.

وی افزود: در همین راستا بازدیدهایی از کشتارگاه بروجرد صورت گرفت و نتیجه این شد که به منظور بهبود سلامت گوشت مصرفی شهروندان، پیش سرد کشتارگاه راه اندازی شود که بحث مهمی در سلامت گوشت است.

فرماندار بروجرد عنوان کرد: در جلساتی که با صنف قصابان و متخصصین اعم از دامپزشکی و شبکه بهداشت برگزار شد، تصمیم بر این شد که این پیش سرد راه اندازی شود اما به جهت این که اعتراضاتی از سوی قصابان صورت گرفت، وقفه ای در توزیع گوشت ایجاد شد.

وی تصریح کرد: با توجه به روزهای پایانی سال و تهیه کالاها و اقلام اساسی شهروندان، تلاش شد که این مشکل برطرف شود، در همین راستا جلسه ای در شورای شهر برگزار شد که نهایتا تصمیم گرفته شد که ظرفیت پیش سرد را باید ارتقا دهیم و پیش سرد شماره دو هم راه اندازی شود.

منعمی خاطر نشان کرد: تا ابتدای سال آینده، کشتار دام سنگین با نظارت بیش از پیش متولیان امر بهداشت مطابق با روال قبلی صورت گیرد که بدون نیاز به پیش سرد توزیع شود اما کشتار دام سبک به جهت این که ظرفیت پیش سرد شماره یک جوابگو می باشد، گوشت های دام سبک قبل از توزیع وارد پیش سرد شده و بعد به شبکه توزیع می رسد.

فرماندار بروجرد گفت: اما زنجیره سردی هم مطابق با نظر کارشناسان باید تکمیل شود و گوشت که در ماشین حمل قرار می گیرد باید این خودرو هم دما با پیش سرد باشد که به همین جهت شهرداری مکلف و موظف شد در اسرع وقت نسبت به تامین ماشن حمل گوشت استاندارد اقدام کند.

وی اظهار داشت: تکلیف دیگر که بر عهده شهرداری قرار گرفت این بود که سالن شماره دو پیش سرد هم راه اندازی شود که از اول فروردین سال آینده کشتار دام سنیگن، قبل از توزیع در پیش سرد قرار گیرد و بعد به شبکه توزیع برسد و با یک بهداشت سطح بالا، گوشت مورد نیاز تامین شود.

انتهای پیام/