راهیان نور، سفر به سرزمین عشق و ایثار است و عاشقان مسیر شهادت تلاش می کنند سال نو را در سرزمین حماسه سازان تاریخ سپری کنند.

به گزارش سفیرافلاک، مناطق عملیاتی جنوب کشور، قطعه ای از بهشت است و انسان هایی فارغ از هیاهوی دنیا برای دیدن رشادت رزمندگان گام در سرزمینی می گذارند که عطر یاس در هوایش موج می زند، همه در مسیر عاشقی پا می گذارند تا پس از سالها از دوران افتخار آفرینی و جانفشانی شهدا در دفاع مقدس، این منطقه را از نزدیک ببینند.

فازغ از هر نگرش و تفکری، بی قرار و بی تاب رسیدن به نقطه ای هستند که چند دهه پیش جوانان همین سرزمین مردانگی و دلاورمردی را به نمایش گذاشتند و نامشان تا همیشه تاریخ در دفاع از ارزشها و وطن به نیکی خواهد درخشید.

خاک مناطق عملیاتی جنوب کشور، هنوز هم دلاورمردی شهدا و رزمندگانی که بزرگان این سرزمین در دفاع از وطن بودند را فریاد می زند و استواری و پایمردی را می توان در جای جای این سرزمین مشاهده کرد.

قطعه ای از بهشت

حال و هوای عجیبی دارد، کمی جلوتر که می رویم، مظلومیت شهدا را می توان حس کرد که دل کنده از دنیای پوچ پُرهیاهو در این میدان رزم چگونه پشت دشمن را به خاک مالیدند، این همه غربت و مظلومیت به دلم چنگ می زند و خودمان را بیشتر مدیون شهدا می دانیم.

ردپای غیرت را می توان در خاک پاک طلائیه، شلمچه، فکه، اروند و دیگر مناطق این سرزمین مشاهده کرد و با هر قدمی که برداشته می شود هزاران قصه ناگفته را می توان شنید.

حالا سال های سال است که این سرزمین، زیارتگاه عاشقان مسیر شهادت شده تا دلتنگی های خود را در این کربلای ایران، زمزمه کنند و در مسیر ایثار و شهادت گام هایشان را محکم تر بردارند.

با شیوع ویروس کرونا، به دلیل محدودیت هایی که وجود داشت دو سال پی در پی سفر راهیان نور تعطیل و به صورت مجازی برگزار می شد، دلتنگی روی دلتنگی سنگینی می کرد و همه بی تاب دیدن دوباره این سرزمین بودند، سرزمینی که یادگار دلیر مردان ایران است که در مسیر عشق به خدا و با تاسی از سید الشهدا(ع) جان خود را تقدیم کردند.

هر ساله در سال نو و در آستانه نوروز، مناطق عملیاتی جنوب کشور مملو از جمعیتی است که خود را در لحظه سال تحویل به این منطقه می رسانند و تا پا به پای دعای سال تحویل، حال و هوایشان متحول شود، جوانان و نوجوانانی که گاهی سربندهایی منقش به سر بسته و قدم هایی پُر از عشق به وطن و ارزشها را برمی دارند.

امسال دوباره این حال و هوا زنده شده و خانواده و جوانان راهی سرزمین کربلای ایران شده اند، یکی دست بچه اش را محکم گرفته و برایش خیلی دوستانه و صمیمانه از رشادت شهدا می گوید، یکی هم به قصد زیارت، قدم به قدمش را به رسم تبرک با احترام گام برمی دارد.

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

سروری یکی از خانواده هایی که در ایام سال نو به این مناطق سفر کرده اند، اظهار داشت: به همراه خانواده و دو فرزندم امسال تصمیم گرفتیم سال تحویل را در کنار یادمان شهدا باشیم تا یادمان نرود این آرامش و امنیت را مدیون چه دلاورمردانی هستیم.

وی افزود: بزرگترین درس زندگی را می توان در این مناطق گرفت و فرزندانم هم خیلی تمایل داشتند که سال جدید را در شلمچه باشیم تا از نزدیک با جانفشانی رزمندگان و شهدای دوران دفاع مقدس آشنا شوند و همیشه در همین مسیر قدم بردارند.

سروری بیان کرد: اردوی راهیان نور یک کار فرهنگی است که در واقع فرهنگ ایثار و شهادت را به راحتی ترویج می دهد و به نظر من بزرگترین درس خودسازی را به زائران این سرزمین می دهد.

استقبال خانواده های لرستانی برای حضور در مناطق عملیاتی جنوب کشور

مصطفی سپهوند مسئول اردوی راهیان نور سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در گفت و گو با خبرنگار سفیر افلاک، اظهار داشت: امسال ۶۰۰ نفر از دانشجویان لرستان به اردوی راهیان نور اعزام شدند که این تعداد در قالب دو گروه به این مناطق سفر کردند.

وی افزود: قرار بود که کاروان دانش آموزان هم به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شوند که به دلیل شیوع مجدد بیماری کرونا و پیک ششم بیماری، اعزام دانش آموزان کنسل شد و با ضبط برنامه هایی، مناطق عملیاتی به صورت مجازی در شبکه شاد برای دانش آموزان اجرا شد.

مسئول اردوی راهیان نور سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان تصریح کرد: امسال شرایط برای حضور خانواده ها در مناطق عملیاتی جنوب کشور فراهم شده و خوشبختانه اسقبال هم بسیار زیاد است که در جنوب کشور شرایط برای پذیرایی و اسکان خانواده ها مهیا شده است.

انتهای پیام/