قاسمی از مشارکت هنرمندان صنایع‌دستی استان در بازارچه نوروزی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد خبر داد.

به گزارش سفیرافلاک به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان لرستان، سیدامین قاسمی اظهار داشت: در این نمایشگاه هنرمندان صنایع‌دستی در ۱۱ رشته بومی محصولات خود را عرضه می‌کنند که شامل پوشاک سنتی و البسه محلی لری، ماشته‌بافی، گلیم‌بافی، نقاشی روی چوب، کپوبافی، تولیدات چرمی دست‌دوز، خراطی چوب، گره‌چینی پیکر تراشی، مس‌چکشی، جاجیم‌بافی، قلم‌زنی و نمدمالی است. 

وی عنوان کرد: حدود ۳۰ غرفه صنایع‌دستی در بازارچه باغ گلستان قلعه فلک‌الافلاک جزو غرفه‌های دائم ما هستند و هنرمندان این حوزه جزو هنرمندان بنام و برتر صنایع‌دستی استان هستند.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان با اشاره به تحمیل خسارت بر رشته‌های صنایع‌دستی به دنبال سیلاب ۹۸ در لرستان و پس از آن بیماری کرونا خاطرنشان کرد: عید نوروز و استقبال گردشگران از قلعه‌فلک‌الافلاک فرصتی برای فروش محصولات صنایع‌دستی استان است و گردشگری و صنایع‌دستی با هم رابطه مستقیمی دارند که گردشگر با ورود به این مجموعه تاریخی‌فرهنگی هم در افزایش گردشگری نقش دارد و هم به عنوان کاتالیزوری برای افزایش فروش محصولات صنایع‌دستی عمل می‌کند. 

قاسمی تاکید کرد: محصولات صنایع‌دستی لرستان از لحاظ بومی بودن، کیفیت و زیبایی دارای ویژگی‌های ممتازی در سطح کشور هستند و فقط خوشه گلیم، ماشته و جاجیم لرستان حدود ۲هزار صنعتگر را تحت پوشش دارد.

انتهای پیام/