مردانی با بیان اینکه تغذیه صحیح در افطار و سحر، سلامتی را تضمین می کند، گفت: افرادی که در طول روز احساس عطش می کنند بهتر است که در وعده سحری از شربت خاکشیر، آبلیمو و یا چای کمرنگ استفاده کنند.

مهناز مردانی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: با یک برنامه متنوع و متناسب با نیاز بدن، می توانیم در کنار روزه داری و تغذیه درست، سلامتی جسمی را تضمین کنیم.

وی افزود: یکی از مهمترین نکات برای روزه داران در ایام رمضان، استفاده از گروه های اصلی غذایی مانند غلات، شیر و لبنیات، پروتئین و سبزی و میوه است که طبق برنامه ریزی باید در وعده های افطاری، شام و سحری مصرف شوند.

متخصص تغذیه تصریح کرد: اگر در این ایام، همه نیازهای بدن به میوه جات و ویتامین ها تامین شود قطعا مشکلی در سیستم ایمنی بدن هم ایجاد نخواهد کرد و افراد پس از یک ماه روزه داری، دارای سلامتی جسمی و روحی هستند.

مردانی عنوان کرد: توصیه می شود در وعده افطاری حتما از مایعات گرم مانند شیر، چای یا آبجوش به همراه یک قند طبیعی مانند خرما یا کشمش و توت استفاده شود و از مصرف بی اندازه مواد قندی مانند زولبیا بامیه پرهیز شود چرا که سبب افزایش قند خون می شود.

وی بیان کرد: همچنین در وعده افطاری توصیه می شود از یک ظرف سوپ نرم، حلیم کم چرب یا فرنی استفاده شود و از خوردن مواد غذایی سنگین در وعده افطاری خودداری شود.

متخصص تغذیه گفت: همچنین در وعده شام بهتر است که از برنج و یا نان به همراه پروتئین های حیوانی و یا گیاهی استفاده شود و به همراه وعده شام حتما از سبزی و سالاد استفاده شود البته از وعده افطاری تا سحری بهتر است که استفاده از مایعات به میزان کافی فراموش نشود.

مردانی بیان کرد: برخی از روزه داران در وعده سحری، میل به خوردن غذا ندارند اما لازم است حتی در حد چند لقمه نان و پنیر و گردو استفاده کنند که در طول روز دچار افت فشار و قند نشوند البته بهتر است که روزه داران در وعده سحری از سبزیجات، غلات استفاده کنند و از خوردن غذاهای چرب و سرخ کردنی که سبب عطش و تشنگی در طول روز می شود جدا خودداری نمایند.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که در طول روز احساس عطش می کنند بهتر است که در وعده سحری از شربت خاکشیر، آبلیمو و یا چای کمرنگ استفاده کنند.

انتهای پیام/