به گزارش سفیرافلاک مجید منعمی صبح امروز در مراسم رژه نیروهای مسلح اظهار داشت: نیروهای مسلح از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون کارنامه درخشانی داشته و در همه عرصه ها نقش آفرینی و حماسه آفرینی کرده اند.
وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمان جنگ تحمیلی در کنار سایر نیروهای مسلح پای کار آمد و جنگ را در کنار سایر نیروهای مسلح مدیریت نمود که نتیجه آن پیروزی انقلاب اسلامی ایران پس از هشت سال ایستادگی در برابر دشمن بود.
فرماندار بروجرد تصریح کرد: در واقع ارتش فدای ملت شد تا انقلاب زنده بماند و طی این سالها دستاوردهایی در عرصه دفاع و صیانت از سرزمین انجام داده که باید به خوبی این دستاوردها و جانفشانی ها برای نسل جوان بازگو شود.
منعمی با تاکید بر جهاد تبیین گفت: بعد از جنگ تحمیلی نیز، نیروهای مسلح در حوادث مختلف و بلایای طبیعی در میدان حضور دارند که این نشان دهنده احساس مسئولیت و تلاش برای خدمت به مردم است که باید همه ای تلاشها و رشادتها تبیین شود.
وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به جهاد تبیین اشاره نمودند که در همین راستا باید به خوبی و دقیق همه این دستاوردها خصوصا برای نسل جوان بیان شود تا بدانند ارتش در عملیاتها و عرصه های مختلف چه نقشی داشته است.
فرماندار بروجرد گفت: گرامیداشت این روز و مرور رشادتهای نیروهای مسلح، جهاد تبیین است و این نباید مختص زمان خاصی باشد بلکه در همه شرایط باید این دلاوری ها بازگو شود.
انتهای پیام/
Friday, 31 March , 2023