رضوی گفت: هم اکنون 30 پروژه مدرسه سازی با مشارکت خیران در لرستان در حال اجرا است.

محمد علی رضوی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: مدرسه سازی یکی از اقدامات پسندیده است که خیران به هر اندازه که تمایل داشته باشند می توانند در این امر خداپسندانه شرکت کنند و شرایط و محیط کسب علم و دانش را برای دانش آموزان فراهم نمایند.

وی افزود: سال گذشته ۲۸۱ پروژه در قالب هزار و ۵۱ کلاس درس به مساحت ۹۳ هزار و ۴۵۷ متر مربع در استان با کمک خیران و یا به صورت مشارکتی ساخته و تحویل داده شد که در مجموع پارسال میزان کمک خیران در امر مدرسه سازی بیش از ۳۱ میلیارد تومان بوده است.

رئیس مجمع خیران مدرسه ساز لرستان تصریح کرد: در حال حاضر ۳۰ پروژه در دست اجرا می باشد که در قالب ۸۸ کلاس درس به مساحت ۱۰ هزار و ۹۷۱ متر مربع که تلاش می شود این پروژه ها در کمترین زمان ساخته و تحویل داده شود تا دانش آموزان بتوانند از این فضاها استفاده کنند.

رضوی عنوان کرد: از ابتدای تشکیل مجمع خیران مدرسه ساز در استان تاکنون که حدود ۲۳ سال می گذرد، ۸۵۶ پروژه که شامل سه هزار و ۲۵۴ کلاس درس می باشد در استان ساخته شده است.

وی با اشاره به هنرستانها گفت: تعداد هنرستان هایی که در استان وجود دارد کم است و می طبلد خیران در این امر کمک نمایند تا بتوان تعداد هنرستانها را از نظر کمی و کیفی افزایش داد.

انتهای پیام/