به گزارش سفیرافلاک به نقل از روابط عمومی کتابخانه ها، فرشته طهماسبی با اشاره به سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره)، اظهار داشت: همزمان با سی و سومین سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره)، مسابقه ملی کتابخوانی امام امت در راستای اشاعه فرهنگ کتابخوانی و امر به معروف و نهی از منکر و آشنایی بیش از پیش مخاطبین با بیانات، اندیشه ها و سیره حضرت امام خمینی (ره) به صورت مجازی برگزار میشود.
وی افزود: شرکت در این مسابقه برای عموم علاقهمندان در گروه سنی جوان و بزرگسال ۱۸ سال به بالا، در دو بخش چهارگزینه ای با محوریت کتاب امر به معروف و نهی از منکر از دیدگاه امام خمینی(ره)، استخراج و تنظیم معاونت پژوهشی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) و پویش معرفی کتاب های چاپ شده با موضوع بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و آثار ایشان است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی لرستان تصریح کرد: مسابقه به صورت آنلاین از طریق سامانه مسابقات کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور به نشانی برگزار می شود.
طهماسبی عنوان کرد: زمان ثبت نام و شرکت در این مسابقه از ۱۴ خرداد ماه آغاز و تا یک ماه ادامه خواهد داشت که پس از اتمام مسابقه، به ۳۳ نفر در هر بخش جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
وی بیان کرد: نوآوری در شیوه اجرا، صدای رسا و استفاده از لحن کلام و زبان بدن، رعایت پوشش و محتوای کلیپ ارسالی منطبق بر شئونات اسلامی از شرایط شرکت در بخش پویش مسابقه بوده و آثار ارسالی می بایست با گوشی موبایل و به صورت افقی ضبط شده و حداکثر مدت زمان و حجم آن به ترتیب پنج دقیقه و ۵۰ مگابایت باشد.
طهماسبی خاطرنشان کرد: همچنین علاقمندان می توانند جهت دریافت رایگان کتاب مسابقه به کتابخانه های عمومی و یا به سامانه مسابقات کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور مراجعه نمایند.
انتهای پیام/
Wednesday, 29 June , 2022