حجت الاسلام محمدرضا مبلغی در گفتوگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: توهین کردن به مقدسات هرگز روا نیست، این اقدام هنجارشکن در آتش زدن مسجد امام هادی(ع)خرمآباد توسط آشوبگران محکوم است، امروز دشمنان از اقتدار و پایداری انقلاب اسلامی در هراس هستند.
وی افزود: دشمنان با این اقدامات در صدد توطئه، تفرقه پراکنی، اختلاف افکنی و التهاب در جامعه هستند، ولی ملت ما همواره در مسیر انقلاب اسلامی، امام راحل و رهبر معظم انقلاب با قوت و اتحاد حرکت خواهند کرد.
رئیس فراکسیون امر به معروف و نهی از منکر مجلس عنوان کرد: ما شهدای گرانقدری را تقدیم انقلاب اسلامی نمودیم تا همواره عزتمند بوده و اختیارمان دست خودمان باشد، بحمدالله ملت ایران هوشیار است.
وی تصریح کرد: بزرگترین جهاد برای مسئولان این است که بیش از پیش، این ملت بزرگ را با تدبیر و آگاهی تمام، از مشکلات اقتصادی رهایی دهند و خدمتی جهادی داشته باشند.
انتهای پیام/
Wednesday, 1 February , 2023