کارگاه تولید قارچ دکمه‌ای دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان راه‌اندازی شد.

به گزارش سفیرافلاک به نقل از روابط عمومی دانشگاه لرستان، حسین میرزایی نجفقلی اظهارداشت: قارچ­ های دکمه‌ای، ترکیباتی سرشار از پروتئین، املاح باارزش، اسیدهای آمینه و ویتامین‎‌ها هستد؛ همچنین مقادیر زیادی پتاسیم، فسفر، آهن و مقدار کمتری کلسیم دارند و فاقد نشاسته اند، بنابراین برای بیماران دیابتی و رژیم لاغری مناسب‌ است.

وی افزود: برای راه‌اندازی این شغل در وهله‌ نخست، مهم‌ترین عامل، علاقه‌داشتن به انجام این کار است و در وهله دوم، احداث سالن با رعایت استاندارد­های لازم و تجهیز سالن به وسایل مورد نیاز از جمله قفسه ­های فلزی، دستگاه رطوبت‌ساز، وسایل سرمایشی و گرمایشی، دماسنج، رطوبت‌سنج و دستگاه تهویه خروجی است.

عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان گفت: هر دوره پرورش قارچ، حدود دو ماه طول می‌کشد و تولیدکننده، سه تا پنج بار برداشت محصول دارد.

انتهای پیام/