به گزارش سفیرافلاک، نمایندگان مجلس وکیل مردم هستند و باید پاسخگوی مطالبات رأی دهندگان باشند و شفاف بگویند سهم مردم لرستان از لایحه بودجه ۵۲۶۱ هزار میلیارد تومانی کشور در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ سهم لرستان از بودجه بخش عمرانی که حدود ۳۲۷ هزار و ۹۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ برآورد شده چقدر است؟ همچنین سهم مردم لرستان از حوزه کشاورزی که در لایحه بودجه ۱۴۰۲ معادل ۱۹ هزار و ۷۸۸ میلیارد تومان (شامل تبصره ۶– تبصره ۸ – تبصره ۱۰، ۱۱ و تبصره ۱۳) تعیین شده چقدر است؟!
مجلس در راس امور است و قانونگداری، تصویب بودجه سالیانه و نظارت بر اجرای قانون و بودجه مصوب به عهده مجلس است و در واقع ریلگذاری اقتصادی کشور در مجلس گذاشته میشود و باید به همین نسبت پاسخگوی مردم باشند و نه اینکه با زدن توئیت و غوغاسالاری و فرافکنی از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند!
همه میدانند که عمر مفید نمایندگی، نمایندگان یکبار مصرف لرستان به علت ضعف عملکرد سه سال است و تقریبا عمر مفید نمایندگان مجلس یازدهم تمام شده است. وقت آن رسیده که نمایندگان مجلس عملکرد سه سال خود را به موکلین خود در حوزههای انتخابیه را گزارش کنند و در صورت قصور از مردم عذرخواهی کنند.
یک سوم از عمر نمایندگان لرستان در دولت روحانی صرف شده است. آقایان شفاف بفرمایند در این مدت برای اشتغال و توسعه استان لرستان چکار کردهاند؟ برای سد معشوره، لاستیک سازی لرستان، راهآهن دورود به خرمآباد و کارخانجات تعطیل شده لرستان چکار کردهاند؟ و چه مقدار بودجه مصوب کردهاند؟
در بودجه سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ کشور در دولت حجت الاسلام رئیسی چه اقدامات عملی انجام دادهاید؟ و چه مقدار بودجه مصوب کردهاید؟ و چه مقدار از این بودجهها جذب شدهاند؟ و مقدار طرحها و مطالبات عمومی مردم لرستان رشد فیزیکی و عملیاتی داشتهاند و یا در مباحث ملی در بحث نظارت بر کنترل تورم و حفظ ارزش پول ملی و ساماندهی بازار خودرو و پیشرفت و تحقق مسکن ملی چکار کردهاند؟!
این که برخی از نمایندگان ضعیف که تکالیف خود را انجام ندادهاند در سه سال گذشته، توپ را به زمین دولت بیندازند و تازه یادشان بیفتد که باید سه سال پیش سوال میکردند و بودجه تصویب و نظارت میکردند که بودجههای مصوب، تخصیص پیدا کنند و تحولی در اقتصاد لرستان ایجاد میکردند!
حقیر در حد تشخیص و بضاعت اندک خویش بارها چه به صورت حضوری در مجلس و یا حوزه انتخابیه خدمت برخی از نمایندگان لرستان از جمله آقای مبلغی نماینده کوهدشت و رومشکان رسیدم و طرحها و پیشنهادات و راه حلهایی را به ویژه در حوزه کشاورزی و دامپروریهای صنعتی دادم که ایشان تمایلی به مشورت و پیگیری نداشتند و یا برخی دوستان به ایشان اجازه ندادند!
برخلاف عهدی که قبل از انتخابات در حضور دوستان بسته بودیم که وقت خودشان و شهرستان کوهدشت و رومشکان را صرف غزل و نصبها نکنند و همه وقت و انرژیشان را برای کار در حوزه ایجاد زیرساختهای اقتصادی و توسعه کشاورزی و تامین آب برای کوهدشت و رومشکان و بخشهای تابعه بگذارند از طریق پیگیری احداث سد معشوره و انتقال آب از سد سیمره به رومشکان و احداث سد خسروآباد کوهنانی و احداث جاده استراتیژیک (سی پله) طرهان بگذارند و کمیته اقتصادی برای به نتیجه رسیدن این امورات تشکیل دهند و ماهانه از طریق رسانههای شهرستان به مردم پیشرفت کارها را گزارش دهند.
ولی متاسفانه اینگونه نشد و دوباره وقت نماینده محترم صرف غزل و نصبهای بعضا فامیلی و جناحی شد به طوری که تقریبا هر شش ماه یک سرپرست آموزش و پرورش برای کوهدشت آمد و حاصل آن چیزی جزء شخص زدن نهاد انسان ساز آموزش و پرورش و فرهنگ این شهرستان نشد تا بیکارترین شهر استان همچنان در آتش سیاست زدگی و تاخت و تاز دعواهای سیاسی بسوزد و همچنان شاهد مهاجرت انبوه جوانان کوهدشت و رومشکان و بخشهای تابعه به حاشیه تهران و دیگر شهرهای بزرگ باشیم.
مقام معظم رهبری بارها به نمایندگان متذکر شدند که مقید به استقلال قوا باشید و مجلس برود سراغ تصویب قوانین و بودجه و ریل گذاری درست برای اقتصاد کشور ولی برخی از نمایندگان این فرمان حکیمانه رهبری را عمل نکردند و امروز در آستانه انتخابات فرافکنی میکنند که البته مردم میدانند و در زمان لازم پاسخ عملکرد این افراد را در انتخابات خواهند داد.
انتهای پیام/
- نویسنده : نویسنده: علی محمدیفر، کارشناس مسائل اقتصادی
Wednesday, 1 February , 2023