پدر، اسطوره مهربانی و صبر است، تکیه‌گاهی که قهرمانان زندگی می‌شوند.

به گزارش سفیرافلاک، نام پدر با تلاش، صبر، تکیه گاه زندگی و آرامش عجین شده است، دست‌های پینه بسته، موهای سفید، چین و چروک‌های روی صورت همگی گویای یک عمر تلاش شبانه روزی پدرانی است که برای خانواده زحمت کشیده‌اند.

پدرهمان کسی است که قدم‌های کوچک فرزند را برای راه رفتن، همراهی می‌کند، همان کسی که واژه‌ها را با عشق و لبخند برای کودک تکرار می‌کند، پدر همان کسی است که پس از ساعتها تلاش برای یک لقمه نان حلال، در اوج خستگی به منزل می‌رسد و بازهم لبخند را فراموش نمی‌کند و پدر همان کسی است که وجود پرمهرش خانواده را نگه می‌دارد.

آری اینجا در سرزمین من، بزرگ مردانی هستند که برای دفاع از ارزش‌ها و وطن جان خود را تقدیم کردند، پدرانی که قهرمان زندگی همه ما شدند و نامشان تا همیشه تاریخ می‌درخشد، غیورمردانی که برای ایجاد امنیت و آرامش مردمان کشورشان، با تاسی از ائمه اطهار(ع) جان خود را تقدیم نمودند.

و چه زیباست روز ولادت امام علی(ع) که به روز پدر نامگذاری شده و فرصتی است تا از اسطوره‌های زندگی قدردانی کنیم و بر دستان پُر از مهر اما پینه بسته‌شان، بوسه بزنیم.

امام علی(ع) بزرگ مرد پرورش یافته مکتب اسلام ناب محمدی بود که در هر عرصه‌ای الگویی برای همه بشریت است، یتیم نوازی امام علی(ع)، مهربانی با مردم، عدالت، سرسخت با دشمنان، تربیت فرزندانی چون امام حسین(ع) که واقعه کربلا را به پا کرد همگی در عالم بی نظیر است.

زندگی اولین ستاره آسمان امامت و ولایت به قدری آموزنده است که می‌توان با تاسی از این بزرگ مرد، به سعادت دست یافت، امامی که تولدش در خانه کعبه نشان از منزلت والای ایشان دارد.

ضرورت تبیین سیره و روش امام علی(ع)

حجت الاسلام محمد پیریایی کارشناس دینی در گفتگو با سفیرافلاک، اظهارداشت: امام علی(ع) ابرمرد عالم بشریت بعد از پیامبر(ص) است، حضرت علی(ع) شخصیتی است که از شرافت او همین بس که قرآن در ۲۰۰ آیه او را ستایش می‌کند که نشان از جایگاه والای ایشان دارد.

وی افزود: در زمانی که پیامبر(ص) یاری کننده‌ای نداشت، پیغمبر(ص) را یاری می‌کرد، تاسی از اخلاق، رفتار، منش و موضع گیری امام علی(ع) می‌تواند انسان را در مسیر سعادت هدایت نماید.

کارشناس دینی با اشاره به عدالت امام علی(ع) خاطرنشان کرد: وقتی کسی حق را شناخت باید وارد میدان مبارزه شود تا به موفقیت برسد، باید اول عدل را شناخت که در نهج البلاغه این عدل بسیار زیبا بیان شده است، در واقع عدالت یعنی هر چیزی سر جای خود قرار گرفتن است.

حجت الاسلام پیریایی گفت: عمل به دستورات و سیره امام علی(ع) می‌تواند در گسترش عدالت نقش بسیار مهمی داشته باشد، بزرگ مردی که در پیاده کردن احکام اسلامی و اجرای حق و عدالت همه تلاش خود را به کار گرفت.

کارشناس مسائل دینی خاطر نشان کرد: بعد از رحلت پیامبر(ص) نیز امام علی(ع) توانست اسلام ناب محمدی را در مسیر خود هدایت نماید و برای دین اسلام فداکاری و سختی‌های زیادی را تحمل کرد.

حجت الاسلام پیریایی بیان کرد: تبیین سیره و روش امام علی(ع) در رفتار، گفتار، شخصیت، خانواده، تربیت فرزندان، یتیم نوازی، شجاعت، مهربانی، یار و یاور مظلومان بسیار ضروری است.

انتهای پیام/