مدیر روابط عمومی باشگاه خیبر خرم‌آباد گفت: دیدار تیم خیبر خرم‌آباد با مس شهر بابک کرمان روز دوشنبه با حضور تماشاگر می‌شود.

سیامک کوهگردزاده در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهارداشت: دیدار تیم خیبر خرم‌آباد با مس شهر بابک کرمان روز دوشنبه با حضور تماشاگر می‌شود.

وی افزود: این دوره از مسابقات لیگ دسته یک کشور و در هفته بیست و یکم فردا از ساعت ۱۴ دو تیم خیبر خرم‌آباد و مس شهر بابک کرمان در ورزشگاه شهید زینعلی سرچشمه کرمان برگزار می‌شود.

مدیر روابط عمومی باشگاه خیبر خرم‌آباد عنوان کرد: تیم خیبر هم اکنون ۳۰ امتیازی و در رده سوم جدول رقابت‌ها قرار دارد و در فردا صورت پیروزی به رده دوم جدول صعود می‌کند‌.

وی بیان کرد: رایزنی‌هایی برای پخش زنده مسابقه فردا بین تیم‌های خیبر خرم‌آباد و مس شهر بابک کرمان در حال انجام است.

انتهای پیام/