شهید«حمیدرضا رحمانپور» در وصیتنامه خود آورده است: انسان صبور كسي است كه هر حادثه‌اي كه به او رسد شكيبايي خود را حفظ كند.

به گزارش سفیرافلاک، شهید حمیدرضا رحمانپور اول دی ۱۳۴۸، در شهرستان بروجرد به دنیا آمد. دانش‌آموز دوم متوسطه بود. به‌عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و در  ۲۸ خرداد ۱۳۶۷، در بانه توسط نیروهای عراقی براثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار این شهید در زادگاهش واقع است.

این شهید والامقام در وصیتنامه خود نوشته است: 

سلام به بارگاه مقدس حسین‌ابن‌علی(ع) و سلام به خاک‌های داغ کربلا که آغشته به خون هفتادوتن از یاران اوست و سلام به حسینی که چندین سال جوانان و مردم این مرزوبوم به‌خاطر آزادسازی بارگاه او و دفاع از مملکت دست از هر کاری کشیده‌اند و منتظر کمک خداوند در این امر الهی می‌باشند.

سلام خدمت خانواده گرامی من که چند سال زحمات و گرفتاری‌های فراوانی را در پای من کشیده‌اند تا اینکه مرا تا اینجا رسانده‌اند. ولی افسوس که من به حقیقت نتوانستم جبران این زحمات را بکنم ولی چه کنم نادان بودم ان‌شاالله که مرا حلال می‌کنید و از جانب من از تمام فامیل حلالی طلب کنید.

آری بالاخره بنا بر ضرورت و احتیاج دوباره به جبهه آمدیم و منتظر قسمت هستیم. باید بدانیم که فعلاً این عمل خیر یک وظیفه شرعی و الهی است و اگر در انجام این فریضه‌الهی کوتاهی نمائیم وظیفه خود را انجام ندادیم و باید متحمل عذاب سختی در آخرت شویم. زیرا که خداوند پس از فنا و از بین بردن موجودات در روز رستاخیز دوباره آنها را باز می‌گرداند و زنده می‌کند. اما اینبار زندگی در عالم دنیا و جهان ماده نیست بلکه زندگی در آخرت و عالم جاودان است.

آنجاست که روسفیدان و آنان که آزمایش دنیا را به‌خوبی پاسخ دادند و از امتحان سرافراز بیرون آمدند جلوه می‌کنند و دربرابر خلایق قدرت نمایی می‌نمایند. خداوند بهترین و شیرین‌ترین و جاودانه‌ترین پاداش را به آنها ارزانی می‌بخشد و آنجاست که بدکاران و فاسقان و منافقان با رویی سیاه رسوا می‌شوند.

در آخر به خانواده‌ام و دیگر خانواده‌ها توصیه می‌کنم که صبور باشند و انسان صبور کسی است که هر حادثه‌ای که به او رسد شکیبایی خود را حفظ کند و می‌گوید: «انالله و اناعلیه راجعون » ان‌شا‌الله که صبورید.

با خصم نبرد تن به تن باید کرد چون گل کفن سرخ به تن باید کرد
از خون شهیدان تبری باید ساخت شیطان بزرگ ریشه‌کن باید کرد

انتهای پیام/