یحیی ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهارداشت: پنج خانه بهداشت در روستاهای جوانمرد، سراب سقا، بیدقطار، دکاموند و شیخآباد الشتر احداث میشود.
وی افزود: در بحث توسعه بیمارستان الشتر نیز بخش سی.سی.یو و قلب در حال ساخت است و همچنین برای بخش تزریقات که یک معضل و مورد اعتراض مردم بود، یک بخش از بیمارستان تخریب و برای این امر احداث شد که هم اکنون در حال پارتیشنبندی و در مرحله افتتاح است.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخش ام. آر.آی بیمارستان امام خمینی (ره) سلسله آماده شده و در مرحله بهرهبرداری است عنوان کرد: بخش ال.دی.آر نیز با سه تخت پیشرفته چند روز پیش افتتاح شد همچنین اتاق عمل این بیمارستان از یک اتاق به سه اتاق ارتقا یافت.
وی با اشاره به مجوز و احداث کلینیک داندانپزشکی در شهر الشتر گفت: بخش آزمایشگاه مرکز تجمیعی شبکه بهداشت نیز تامین اعتبار شده است.
ابراهیمی تصریح کرد: امکانات آزمایشگاهی برای بخش فیروزآباد تهیه شد همچنین دستگاه رادیولوژی این بخش راهاندازی و داروخانه آن تکمیل شد.
وی اظهارداشت: پنج دستگاه یونیت پیشرفته دندانپزشکی برای تمامی مراکز بهداشت و درمان الشتر تهیه شد و در عدل آباد سلسله یک مرکز اورژانس ۱۱۵راهاندازی شد.
انتهای پیام/
Sunday, 26 March , 2023