به گزارش سفیرافلاک، یک مطالعه جدید نشان میدهد که خوردن یک تا سه تخممرغ در هفته میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را تا بیش از نصف کاهش دهد.
مطالعهای که اخیراً منتشرشده است، چگونگی تأثیر مصرف تخممرغ بر سلامت قلب را موردبررسی قرار داده است و نویسندگان مقاله یافتههای قابلتوجهی را گزارش کردهاند.
این مطالعه نشان میدهد که خوردن یک تا سه تخممرغ در هفته با کاهش ۶۰ درصدی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی مرتبط است.
درواقع، این مطالعه نشان داد که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی حتی ۷۵ درصد برای افرادی که ۴ تا ۷ تخممرغ در هفته میخورند، کمتر است.
محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف تخممرغ زمانی که در رژیم غذایی سالم با مصرف کم اسیدهای چرب اشباع قرار میگیرد، ممکن است نقش محافظتی در برابر بیماریهای قلبی عروقی داشته باشد.
تخممرغ مواد مغذی باکیفیتی مانند پروتئینها، مواد معدنی، ویتامینهای محلول در چربی، آهن و کاروتنوئیدها را تأمین میکند. همچنین حاوی سطوح بالایی از اسیدهای چرب اشباعشده و مقادیر قابلتوجهی کلسترول است که برای قلب مضر هستند.
درنتیجه تشخیص اینکه تخممرغ برای قلب مفید است یا مضر دشوار است.
مطالعه جدید مردان و زنان سالمی را که در منطقه آتن یونان زندگی میکنند، در مورد عادتهای مصرف تخممرغ موردبررسی قرارداد.
به گفته محققان، تخممرغ منبع غنی ویتامین B۲، B۱۲ و سلنیوم است که محافظ قلب هستند. ویتامین B۲ و B۱۲ موجود در تخممرغ میتواند به عادیسازی سطوح هموسیستئین کمک کند که در صورت افزایش، ممکن است باعث ایجاد پلاکهای شریانی شود. همچنین سلنیوم تخممرغ به مبارزه با استرس اکسایشی که یکی از اجزای اصلی بیماری قلبی است، کمک میکند.
انتهایپیام/
- منبع خبر : مهر
Sunday, 26 March , 2023