زیویار با اشاره به ظرفیت گردشگری در توسعه اقتصادی، گفت: معرفی ظرفیت‌ها و مبادلات فرهنگی از مولفه‌هایی است که می‌توان در حوزه گردشگری از آن استفاده کرد.

به گزارش سفیرافلاک به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان، فرهاد زیویار اظهارداشت: امسال در آستانه سال نو، تقارن بهار طبیعت و بهار قرآن و معنویت را پیش رو داریم و به پشتوانه این ظرفیت‌ها می‌توان روزهای آینده را به نحو احسن ساخت.

وی با اشاره به ادوار تاریخی و تغییرات کاربری قلعه فلک‌الافلاک، افزود: این بنای تاریخی که مشابه آن در دنیا کم بوده، مکانی است که مردم لرستان به پشتوانه یک فرهنگ غنی تاکنون آن را حفظ کرده‌ و مورد احترام قرار داده‌اند.

زیویار خاطرنشان کرد: برخی آثار تاریخی با قدمت‌های بسیار قدیمی‌تر از قلعه فلک‌الافلاک در مناطق مختلف جهان وجود داشته‌اند که با گذشت زمان از بین رفته، با این وجود باید به خود بالید که اینگونه از این میراث فرهنگی محافظت شده است.

استاندار لرستان تصریح کرد: معمولا در سنوات قبل مبنای کار گردشگری تمرکز بر قلعه فلک‌الافلاک بوده و این بنا از پربازدیدترین جاذبه‌های گردشگری استان است و علی‌رغم مشکلات فراوان سال گذشته این بنای ارزشمند رتبه چهارم کشوری را از نظر آمار بازدید به خود اختصاص داده است که این را به فال نیک می‌گیریم.

وی با بیان اینکه لازم است با ابتکار عمل چشم‌اندازی از ارزش‌های معنوی، تاریخی و فرهنگی استان در قلعه فلک‌الافلاک به نمایش گذاشته شود، گفت: میراث تنها ابنیه و در و دیوار نیست و باید ولایتمداری، شجاعت هنر و سایر مولفه‌های برجسته لرستانی‌ها نیز در این مقوله مورد اشاره قرار گیرد.

وی بیان کرد: با همکاری همه بخش‌های مختلف و دستگاه‌های اجرایی هر چه رو به جلوتر می‌رویم نواقص کار نسبت به گذشته کمتر شود و با همکاری بخش‌های مختلف و دستگاه‌های اجرایی بتوانیم غرفه های مناسب و متنوعی برای بازدید عموم مردم و گردشگران خارجی ایجاد کنیم.

زیویار با اشاره به ظرفیت گردشگری در توسعه اقتصادی، عنوان کرد: معرفی ظرفیت‌ها و مبادلات فرهنگی از مولفه‌هایی است که می‌توان در حوزه گردشگری از آن استفاده کرد.

انتهای‌پیام/