اجرای طرح ملی «استانداردسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» از طریق دبیرکل کمیسیون یونسکو در ایران، به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور سپرده شد.

به گزارش سفیرافلاک، پیرو تفاهم‌نامه دانشگاه با یونسکو طرح ملی و فاخر «استانداردسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» از طریق دبیرکل کمیسیون یونسکو در ایران، به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور سپرده شد.

در نامه کمیسیون ملی یونسکو-ایران آمده است:

“با توجه به اهمیت موضوع برندسازی فرهنگی غذا، در گفتمان‌سازی و معرفی ایران و نیز ضرورت سیاستگذاری در جهت ترویج غذای ایرانی، امید است با اقدام فوری آن انستیتو در جهت اجرای طرح «استاندادسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» با همکاری کمیسیون ملی یونسکو ایران اطلس جامع فاخر و شایسته‌ای از غذاهای ایرانی تهیه شود تا از طریق نشر آن به عنوان یکی از نقاط اتصال بین فرهنگ‌ها، فرهنگ غنی ایران در حوزه غذا به جهان معرفی شود.”

انتهای‌پیام/

  • منبع خبر : فارس