شهید «حسین زمانی» در وصیتنامه خود نوشته است: امام حسين(ع) با مبارزه و شهادت خود تمام دشمنان اسلام و قرآن را رسوا كرد و به مسلمين آموخت كه در مقابل اشرار چگونه بايد ايستاد و مقاومت كرد.

به گزارش سفیرافلاک، شهید حسین زمانی، هفدهم شهریور ۱۳۴۰، در شهرستان ازنا به دنیا آمد. تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت. معلم بود. سال ۱۳۵۹ ازدواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. از سوی بسیج به جبهه رفت. بیست و هشتم اردیبهشت ۱۳۶۵، در حاج عمران عراق بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار او در زادگاهش واقع است.

بسم رب الشهدا و الصدیقین

از حسین بیاموزیم شهادت را و شهادت به معنی گذشتن از جان و مال خود به خاطر خدا برای برقراری دین مبین اسلام و دستورات قرآن است که از جانب خداوند نسبت به بندگان خود عنایت فرموده است.

به خاطر اینکه مال اندوزان و مشرکین نسبت به بنده‌ای که مظلوم مانده است ستمی روا ندارند.

عزیزان مگر این نبود که سالار شهیدان و سرور آزادگان حسین ترجیح دادند که با نثار خون خود و فرزندان و یاران با وفایش درخت اسلام را آبیاری و ریشه ظلم را بخشکانند. ثابت کردند که در مقابل جهان‌خواران نباید سر تسلیم را فرود آورد.

امام حسین می‌دانست که با بیعت کردن تمام زحمت جد بزرگوارش و پدر نیرومندش که برای اسلام و قرآن زحمت کشیدند از بین می‌رفت. وی با مبارزه و شهادت خود تمام دشمنان اسلام و قرآن را رسوا کرد و به مسلمین آموختند که در مقابل اشرار چگونه باید ایستاد و مقاومت کرد.

از روحانی و غیرروحانی با مبارزه و شهادت در مقابل قاجار و پهلوی چون کوهی استور ایستادند و برای ما این را به یادگار گذاشتند که چگونه باید در مقابل ظلم و ستم بایستیم و از دستاوردهای آن‌ها دفاع کنیم و ادامه دهنده راه شهدا باشیم. جوانان زیادی خون خود را دادند و در راه اهداف خود جنگیدند تا اینکه این انقلاب به دست ما و با رهبری امام خمینی به پیروزی رسید.

همان طور که در قرآن آمده است؛ شهیدان رزمنده و در نزد پروردگار خود روزی می‌خورند چون بر ما واجب است که ادامه دهنده راه آنان باشیم.

پدر عزیزم به خدمت شما امید دارم من را حلال کنید چون پدری پایسته برای من بودی و با وجود فقر مادی شدید خود زحمات زیادی برای من کشیده‌ای من را برای تحصیل به شهر فرستادی و این همه خودشناسی و آگاهی در حقیقت به من آموختی، منکه نتوانستم در زندگی‌ام برای شما کار انجام دهم چون عمر شاید بیش از این باقی نمانده باشد. مادر عزیزم من را ببخشید زحمات و سختی‌هایی را که در راه من کشیده‌اید حلال کنید، از زینب کبری درس بگیرید و اگر شهید شدم برایم گریه نکنید.

برادران و خواهران عزیز برایم دعا کنید و پیروزی رزمندگان اسلام را از خدا بخواهید امیدوارم با پیروزی رزمندگان و باز شدن راه کربلا همه به زیارت قبر امام حسین سالار شهدان مشرف شویم. امیدوارم با پیروزی اسلام بر کفر جهانی زندگی خوبی را داشته باشیم.

انتهای پیام/