مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: ۸۸ هزار مسافر نوروزی در لرستان در بخش‌های مختلف خدمات‌رسانی شدند.

محمد قدمی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهارداشت: در ایام نوروز امسال بیش از ۸۰۰ نفر از اعضای جمعیت هلال‌احمر در حوزه‌های امداد و جوانان برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی مشغول به فعالیت بودند که در مجموع به ۸۷ هزار و ۸۵۰ نفر خدمات ارائه شد.

وی افزود: در این ایام ۴۵ هزار و ۹۹۰ نفر به پست‌های سلامت مراجعه کردند، همچنین ۱۵ هزار و ۵۸۳ نفر مراجعه به تیم‌های سحاب داشتند و شش هزار و ۸۶۵ نفر به خیمه‌های نماز و ۱۹ هزار و ۴۱۲ نفر به فضای دوستار کودک مراجعه نمودند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان تصریح کرد: در حوزه امداد نیز، امدادگران به ۶۹ حادثه امدادرسانی کردند و ۳۴ نفر از مصدومان را به بیمارستان انتقال دادند، علاوه بر این نیز ۷۹ نفر گرفتار در تصادفات و برف را نجات داده و ۴۵ نفر اسکان یافتند.

قدمی با اشاره به توزیع بسته‌های معیشتی، گفت: در نوروز امسال دو هزار و ۴۰۲ بسته معیشتی به ارزش بیش از ۱۲ میلیارد ریال، ۳۱۵ دست لباس به ارزش ۶۳۰ میلیون ریال و ۱۰۰ پرس غذای گرم با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیون ریال در بین نیازمندان توزیع شده است.

انتهای‌پیام/