مدیرکل کمیته امداد لرستان گفت: همزمان با فرا رسیدن عید سعید فطر، 2100 پایگاه، فطریه مردم لرستان را جمع‌آوری می‌کنند.

جلال شیخ‌پور در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهارداشت: با توجه به نزدیک شدن عید سعید فطر، برنامه‌ریزی لازم برای جمع‌آوری فطریه‌ها انجام شده که در استان لرستان، دو هزار و ۱۲۸ پایگاه آماده دریافت فطریه‌ها هستند.

وی افزود: این پایگاه‌ها شامل دفاتر کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، مساجد و محل‌های برپایی نماز عید فطر در شهرها و روستا‌ها هستند که مردم می‌توانند فطریه خود را هم به صورت نقد و هم با استفاده از دستگاه‌های پوز مستقر در پایگاه‌ها پرداخت نمایند.

مدیرکل کمیته امداد لرستان تصریح کرد: علاوه بر جمع‌آوری حضوری فطریه، شهروندان می‌توانند به صورت الکترونیکی و با استفاده از کد دستوری  #۵*۰۶۶*۸۸۷۷* زکات فطره را پرداخت کنند.

شیخ‌پور بیان کرد: نیازمندان، از قبل شناسایی شده و به محض جمع‌آوری فطریه‌ها، این کمک‌ها به حساب آن‌ها واریز خواهد شد. در سال گذشته حدود ۲۷ میلیارد تومان زکات فطریه جمع‌آوری شد.

انتهای‌پیام/