فرمانده سپاه لرستان گفت: کتابخانه‌های دانشگاه، پایان‌نامه‌ها، کنگره و همایش‌های علمی دانشگاه باید معطوف به جهاد و شهادت باشد و تاثیر شهادت را در کنگره‌های علمی نشان دهد.

به گزارش سفیرافلاک، سردار مرتضی کشکولی ظهر امروز در یادواره ۱۱۵ شهید دانشجوی لرستان، اظهارداشت: کمال‌انسانی در عبودیت و بزرگترین دستاورد انقلاب بعد از استقرار انقلاب اسلامی ایران، انسان‌سازی است و فتح‌الفتوح در این راستا، تربیت جوانان و بهترین معبر انسان‌سازی، معبر جهاد و شهادت است.

وی افزود: بهترین روش و منحصر به فردترین شیوه برای رشد و تعالی بشر، ارائه الگوی جذاب به نوجوانان است که علم، علوم و به ویژه علوم‌انسانی بشر را از ظلم، استبداد و استعمار نجات می‌دهد و به نورانیت آزادی فکر و اندیشه و حاکمیت خدا وصل می‌کند.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان تصریح کرد: دانشگاه خدمات ارزنده‌ای را در شکل‌گیری انقلاب، استمرار و توفقیات آن داشته است که شهدا نمونه آن هستند و با خون خود پایه‌های انقلاب را تحکیم بخشیدند و یک نسبت دقیقی بین شهید، علم و دانشگاه وجود دارد.

سردار کشکولی بیان کرد: شهدا نخبگانی بودند که در مسیر الهی و انقلاب جان خود را تقدیم کردند که پرهزینه بودن مجاهدت و شهادت کاری کرده است که خیلی از افراد علیرغم اینکه می‌دانند بهترین راه کمال‌ فردی و جمعی شهادت است ولی به دلیل هزینه آن ترجیح می‌دهند در ظلم ظالمان بمانند و دست به جهاد نبردند ولی نظام ما این هزینه را پرداخت کرد.

وی با بیان اینکه شهدای ما فقط شهدای جنگ و انقلاب نیستند و تا هم‌اکنون هم مشغول تقدیم شهدا هستیم، گفت: دانشگاه باید دو کار را انجام دهد که بین کلاس درس و مجاهدت باشد یکی اینکه نطق شهدا است که شامل بیان وصیتنامه، زندگی‌نامه و گفتار شهید در دانشگاه بوده که باید به صورت دائمی بیان شود که این خود یک راهبرد است.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان تصریح کرد: راهبرد دیگر آرمان‌های شهید است که باید بیان شود که برای چه اهدافی جان خود را تقدیم کرده است و در کنگره شهدای ملی استان یکی از ابتکارات این است که ۱۵ پژوهش را مصوب و پنج پایان‌نامه را انتخاب کردیم که بنا شد این خط نورانی هم ادامه داشته باشد.

سردار کشکولی بیان کرد: کتابخانه‌های دانشگاه، پایان‌نامه‌ها، کنگره و همایش‌های علمی دانشگاه باید معطوف به جهاد و شهادت باشد و تاثیر شهادت را در کنگره‌های علمی نشان دهد، همچنین راهیان‌نور برای استاد دانشگاه و دانشجو باید فراگیرتر باشد و به عنوان یک درس در دانشگاه مدنظر قرار گیرد.

انتهای‌پیام/