بهروز دریکوند در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهارداشت: آفت جوانهخوار یکی از آفتهایی است که در جنگل و درختان بلوط مشاهده میشود که امسال میزان این آفت در جنگلهای استان نسبت به سال قبل کاهش داشته است.
وی افزود: این نوع از آفت، معمولا در اواخر اسفند تا اردیبهشتماه مشاهده میشود و درختانی را که برگ تازه دارند مورد هدف قرار میدهد که در این راستا برنامهریزی برای مقابله با این نوع آفت در دستور کار قرار گرفته است.
معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی لرستان تصریح کرد: در سطح استان حدود شش هزار هکتار آفت جوانهخوار به صورت پراکنده مشاهده شده که از این میزان سطح، دو هزار هکتار کانون بحرانی در شهرهای چگنی، خرمآباد، الیگودرز، الشتر و بخشهایی از نورآباد و کوهدشت مشاهده شده است.
دریکوند بیان کرد: تاکنون هزار و ۵۰۰ هکتار از سطح جنگلهایی که با آفت جوانهخوار مواجه شدهاند، با استفاده از روش بیولوژیک اقدام به از بین بردت آفتها شده است.
وی با اشاره به آفت پروانه، خاطرنشان کرد: تاکنون موردی از این نوع آفت در استان مشاهده نشده ولی برای ۵۰۰ هکتار از جنگلهایی که ممکن است در معرض خطر این نوع آفت باشند، قرارداد منعقد شده که با استفاده از روشهای بیولوژیک و یا مکانیکی بتوان اقدام کرد.
انتهای پیام/
Friday, 9 June , 2023