یارالله عبدالهی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهارداشت: سیلاب اخیر به بخشهایی از کشاورزی کوهدشت شمالی خسارتهایی وارد کرده است که میزان خسارت پس از بررسی و برآورد اعلام میشود.
وی در رابطه با شیوع بیماری زنگ زرد در مزارع این شهرستان نیز افزود: بیماری زنگ زرد در برخی از اراضی جو و گندم کوهدشت بهصورت لکهبرگی مشاهده و کار سمپاشی آغاز شده است.
مدیرجهاد کشاورزی کوهدشت عنوان کرد: بیماری زنگ زرد بر اثر رطوبت زیاد و دمای بالا بهوجود میآید و علائم آن بهصورت نوار زردرنگ حاوی اسپورهای قارچی زرد متمایل به نارنجی است.
وی بیان کرد: مبارزه با بیماری زنگ زرد در سطح مزارع کوهدشت بهصورت کانونکوبی آغاز شده است به طوری که تاکنون ۴۴ هکتار از اراضی سمپاشی شده و دو پهپاد نیز در شهرستان مستقر شده تا امروز کار سمپاشی را به صورت عمومی آغاز کنند.
عبدالهی گفت: امسال ۴۳ هزار هکتار از اراضی شهرستان کوهدشت زیر کشت گندم دیم و ۷ هزار و ۸۰۰ هکتار زیر کشت گندم آبی رفته و پیشبینی میکنیم که ۱۰۰ هزار تن گندم برداشت شود.
انتهای پیام/
Sunday, 28 May , 2023