عبدالرضا کوشکی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: دشمن میخواهد ذهن مردم را از جامعه، حکومت و کشور اسلامی ناامید و اینطور القا کند که مردم دین، انقلاب، روحانیت، ارزشهای دینی و انسانی را کنار گذاشتهاند.
وی افزود: دشمن با مهندسی ایجاد آشوب، بلوا و شکستن وحدت بین مردم میخواهد کشور را مشغول کند که مانع پیشرفت نظام و رشد کشور شود چون میداند نمیتواند بیشتر از این اقدامی انجام دهد.
تحلیلگر و استاد دانشگاه با اشاره به حادثه شهادت شهید الداغی عنوان کرد: حرکتی از روی غیرت، اعتقاد، انسانیت در جامعه رخ داد و شهید با اعتقاد راستین درصحنه قرار گرفت و جانش را برای اعتقادات و ارزشهای دینی فدا کرد.
وی بیان کرد: خدای متعال با حرکت این شهید یکبار دیگر نقابی که دشمن با رسانه میخواست بر چهره جامعه بیندازد و واقعیت جامعه اسلامی ایران را مخفی کند، کنار زد.
کوشکی با اشاره به تشییع باشکوه شهید غیرت و فیلم منتشرشده در سبزوار گفت: برخلاف تبلیغات مهندسیشده دشمن در حقیقت مردم اینطور ارزشها را دوست دارند و با حرکت این شهید تمام تبلیغات دشمن خنثی شد.
وی با اشاره به همدردی و همراهی مردم در سراسر کشور در این واقعه تصریح کرد: این شهید یکبار دیگر به دشمن و بخشی از مردم که تحت تأثیر فضاسازی رسانه و جنگ شناختی و ترکیبی قرار گرفته بودند نشان داد که مردم ما معتقد به ارزشها هستند.
تحلیلگر مسائل سیاسی و استاد دانشگاه با اشاره برنامهریزی دقیق دشمن برای ایجاد اختلاف و نفرت بین مردم اظهارداشت: حرکت نظام اسلامی و مردم باید حساب شده و قاطع باشد که بهانهای به دست دشمنان و افراد ناآگاه داده نشود که منجر به سکوت یا عقب نشینی شود.
وی افزود: مسئولان فرهنگی و رسانهای باید در این قضیه روشنگری کنند چراکه خواسته دشمن حذف واقعیات و کمرنگ کردن آنهاست که باید در رسانه عکس آن عمل کنیم.
کوشکی عنوان کرد: قوه قضائیه وظیفه دارد با قاطعیت، قدرت و درایت کار خود را انجام دهد و با اشرار با شدت مقابله کند.
انتهای پیام/
Wednesday, 7 June , 2023