به گزارش سفیرافلاک به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان لرستان، کرم گودرزی اظهارداشت: با توجه به اینکه راهبرد سال جدید را رهبر فرزانه انقلاب تحت عنوان مهار تورم و رشد تولید مشخص کردند، به لطف خدا و با تکیه بر تلاش جمعی همکاران، امسال تسریع در پروژه های گازرسانی، توجه ویژه به منابع انسانی در راستای تعالی سازمانی و ارتقای شاخصهای اقتصادی از طریق ایجاد ارزش افزوده در بخش تولید و صنعت در اولویت اجرایی قرار خواهد داشت.
وی افزود: در سالجاری برنامه اجرای بیش از ۶۰ کیلومتر خطوط شبکه و تغذیه گاز طبیعی، ۱۸ هزار و ۳۰۰ انشعاب، گازرسانی به ۱۲۰ روستا و ۳۰۰ واحد تولیدی و صنعتی سطح استان در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت گاز لرستان بیان کرد: از جمله اقدامات این شرکت برای عینیت بخشیدن به شعار سال ایجاد زیرساخت گازرسانی در بخش صنعتی به عنوان پیشران اقتصاد و موثر در رشد تولید و اشتغالزایی است.
انتهای پیام/
Sunday, 28 May , 2023