نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس گفت: خط تولید کارخانه صدرفولاد با کمک نیروهای بومی راه‌اندازی شد.

به گزارش سفیرافلاک، مهرداد ویسکرمی امروز در بازدید از شرکت صدر فولاد لرستان که با حضور جمعی از اصحاب رسانه انجام گرفت، اظهارداشت: کارخانه صدر فولاد سال ۹۸ تعطیل بود و حتی برخی قطعات را به عنوان طلبکاری برداشته بودند و مالک هم در زندان بود.

وی افزود: کارخانه صدرفولاد مشکلات زیادی داشته است از جمله ۱۶۲ چک برگشتی که آن را حل کرده‌ایم.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با پیگیری‌های فراوان و علی‌رغم همه مشکلات احمدبیگی به عنوان مالک جدید کار را شروع کرد.

ویسکرمی تصریح کرد: مالک جدید کارخانه با کمک نیروهای بومی خط تولید را راه‌اندازی کرد و طی دو ماه تا ۱۵۰۰ تن هم تولید شده است.

وی بیان کرد: با همین دستگاه‌ها تا ۲۶ شماره میلگرد رسما تولید شده و از لحاظ کیفیت بسیار بالاست و امیدواریم بتوانند در بحث ذوب هم خودکفا شوند.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: دستگاه‌های مربوط به بخش ذوب خریداری شده که اگر فعال‌سازی شود به صورت مستقیم و غیرمستقیم هزاران شغل ایجاد می‌شود و به قطب فولاد کشور تبدیل می‌شویم که امیدواریم به زودی کلنگ آن زده شود.

وی با اشاره به تلاش شبانه‌روزی مدیریت جدید در کارخانه صدرفولاد گفت: واحد تولیدی مثل موجود زنده است و مراقبت لحظه‌ای می‌خواهد در تلاشیم تا شهریور هم تکلیف کارخانه پارسیلون مشخص شود.

علی احمد بیگی مالک کارخانه صدرفولاد لرستان نیز در این دیدار اظهار داشت: این کارخانه ۶ سال بنا به دلایل مختلف تعطیل بود و ۱۸۰ تا ۲۰۰ نفر کارگر و مهندس و پرسنل آن بیکار شدند.

وی افزود: بعد از مدت‌ها با کشمکش‌های مختلف موفق شدیم در چارچوب قانون با همکاری مسئولان استان علی‌رغم همه مشکلات کار راه‌اندازی را شروع کنیم.

مالک کارخانه صدرفولاد لرستان عنوان کرد: برنامه ما برای اشتغال‌زایی بلند مدت است و تولید در حال انجام است و در فاز اول راه‌اندازی، اشتغال و برگشت به کار نیروهای کارخانه را در برنامه داریم.

احمد بیگی تصریح کرد: در هر ماه ۲۰ هزار تن میلگرد از شماره هشت تا ۳۲ تولید می‌شود که در حال حاضر مواد اولیه ما شمش را از اهواز، یزد و یاسوج و… وارد می‌کنیم و برنامه داریم در آینده نزدیک خودمان شمش تولید کنیم.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل مشکلات سابق کارخانه خط ذوب و دستگاه‌ها قفل شده و در حال مذاکره برای راه‌اندازی مجدد آن هستیم و با رفع مشکلات و همکاری بانک سپه از خرداد ماه کلنگ‌زنی می‌شود که باعث رشد خوب و اشتغال‌زایی شود.

مالک کارخانه صدرفولاد لرستان گفت: انتظار داریم ظرف هشت تا ۱۲ ماه اشتغالزایی مستقیم را از ۱۵۰ نفر به ۴۰۰ نفر برسانیم.

وی عنوان کرد: روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ تن شمش باید تولید شود ولی به دلیل مشکلات داریم آرام مسیر را طی می‌کنیم.

احمد بیگی با بیان اینکه برنامه تولید ما بر اساس ۶ ماهه اول ۱۰۰ هزار تن است گفت: بازار هدف در دو بخش بازار داخلی که براساس سفارش تولید انجام می‌دهیم و در بخش بازار صادراتی در سال گذشته محصول تولید شده آزمایشی را برای سوییس بردیم و استاندارد اروپا را گرفته است.

وی با اشاره به کیفیت خوب تولید بیان کرد: شمش ما بازیافتی نیست و در تستی که در سوییس انجام شد از محصول بلژیک یک درجه بهتر بوده است.

وی افزود: برای بازار خارجی باید مراحل طی شود، اکنون قرارداد مفصلی با سوییس و آلمان داریم که در برنامه اهداف صادرات همکاری مسئولان استان را می‌طلبد.

مالک کارخانه صدرفولاد لرستان تصریح کرد: طرح توسعه اصلی با ظرفیت بالای چهار میلیون تن در سال است که مجوز این طرح را در وزارت صنایع را گرفته‌ایم.

احمدبیگی بیان کرد: تولید از دی ماه سال گذشته شروع شده است بالای ۹۰ درصد با کارگران تسویه حساب کردیم.

انتهای پیام/