استاندار لرستان گفت: سفر سفیر نیجریه به لرستان بستری فراهم می‌کند که این ظرفیت‌ها به خوبی معرفی شوند و زمینه حضور تجار و سرمایه‌گذاران نیجریه در لرستان برای مشاهده ظرفیت‌ها فراهم شود.

به گزارش سفیرافلاک به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان، فرهاد زیویار در دیدار با سلیمان سفیر کشور نیجریه، اظهارداشت: سطح روابط دو کشور در حال حاضر تنها در حد حداقلی و شامل اعزام دانشجویان و مسائل آموزشی می‌باشد که کافی نیست.

وی افزود: ظرفیت‌های مناسبی در لرستان وجود دارند که مشترک بین دو کشور بوده و می‌توانند مبدل به یک مبنا برای گرمتر و بیشتر شدن روابط  بین دو کشور شوند.

استاندار لرستان تولیدات کشاورزی، دامی، گردشگری، معادن و فلزات را مهمترین ظرفیت‌های استان برشمرد و گفت: سفر سفیر نیجریه به لرستان بستری فراهم می‌کند که این ظرفیت‌ها به خوبی معرفی شوند و زمینه حضور تجار و سرمایه‌گذاران این کشور در لرستان برای دیدن این ظرفیت‌ها شکل بگیرد.

زیویار بیان کرد: حضور تجار و سرمایه‌گذاران نیجریه در لرستان باید طی سلسله نشست‌ها و حضور آنها در نمایشگاه‌های توانمندی‌های لرستان به وجود آید و سفیر این کشور می‌تواند زمینه این حضور را ایجاد نماید.

وی همچنین برقراری ارتباط هوایی را یک زیرساخت مهم برای مراودات اقتصادی دو کشور برشمرد و افزود: ایجاد پروازهای مستقیم بین ایران و نیجریه در دست پیگیری است که امیدواریم سریع‌تر این امکان فراهم شود.

استاندار لرستان خواستار برگزاری جلساتی از طرف معاون هماهنگی امور اقتصادی با سفیر نیجریه به منظور معرفی ظرفیت‌های استان و چگونگی حضور تجار این کشور برای حضور در لرستان شد و عنوان کرد: با رد و بدل شدن سرمایه‌های انسانی، تجار و سرمایه‌گذاران می‌توان قدم‌های بعدی برای عملیاتی کردن تفاهم‌نامه‌ها بین دو کشور را برداشت.

زیویار با اشاره به نقاط مشترک دو کشور از جمله اینکه نیمی از جمعیت نیجریه مسلمان می‌باشند و همچنین رنج‌ها و مصیبت‌هایی که در دوره‌های استعمار و استبداد دیده‌اند، خطاب به سفیر نیجریه و هیأت همراه، گفت: ما در ایران با مبارزه و جهاد آشناییم و در این راه بزرگان و نام‌آوران بسیاری را تقدیم ثبات و امنیت امروز انقلابمان کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: اگر کشورهای استعمارگر آمریکا و اروپا به پیشرفت صنعتی و رفاه اجتماعی رسیده‌اند خودشان بهتر می‌دانند که آن را از راه غارت و چپاول سرمایه‌های مادی و معنوی ملت‌ها و استعمار کشورها به دست آورده‌اند.

استاندار افزود: تجربه مشترک ملت‌های ستم دیده مظلوم و مستقل جهان اگر چه تلخ اما سرمایه عظیمی است و می‌تواند در ایجاد ارتباطات مثبت و موثر به درک مشترک و ایجاد همدلی و همبستگی برادرانه و محکم برای حفاظت از همه دستاوردهای فکری، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی این کشور تأثیرگذار باشد.

انتهای‌پیام/