معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به لزوم تبیین مسئله جوانی جمعیت، گفت: هفته جمعیت، 60 برنامه در استان برگزار می‌شود.

به گزارش سفیرافلاک، جمعیت یکی از مهمترین مولفه‌های مهم در هر کشور محسوب می‌شود که در چند دهه پیش شاهد کاهش تعداد فرزندان در خانواده و به دنبال آن کاهش جمعیت بودیم، از همین رو رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران بر اهمیت موضوع جمعیت تاکید فرمودند.

طی چند سال اخیر مسئله جمعیت به یکی از مهمترین مسائل تبدیل شده و برای تشویق خانواده‌ها به افزایش فرزندآوری، طرحی به نام جوانی جمعیت به اجرا درآمد که مشوق‌های مختلفی در نظر گرفته شد و علاوه بر این نیز در برنامه‌های فرهنگی به اهمیت جمعیت و تبیین آن پرداخته شده است.

مریم کوشکی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، با اشاره به هفته جمعیت اظهارداشت: از ۲۴ تا ۳۰ اردیبهشت ماه به عنوان هفته جمعیت نامگذاری شده که ضروری است در این هفته ابعاد مختلف ضرورت جمعیت، تبیین شود.

وی افزود: با توجه به اینکه مسئله جمعیت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، می‌طلبد در این هفته بیشتر به ضرورت فرزندآوری، افزایش جمعیت، آسیب‌های تک فرزندی اشاره شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: همزمان با هفته جمعیت حدود ۶۰ برنامه در استان برنامه‌ریزی شده که این برنامه‌ها در همه شهرستان‌های استان طبق زیرساخت‌ها، جمعیت و امکانات برگزار خواهد شد.

کوشکی بیان کرد: یکی از برنامه‌های هفته جمعیت در استان، برگزاری مسابقه کتابخوانی و نقاشی در مدارس است که با موضوع تک‌فرزندی برگزار خواهد شد، همچنین در دانشگاه‌ها نیز مسابقات فرهنگی با محوریت جمعیت برگزار می‌شود.

وی برگزاری کمپین جمعیت، توزیع پوستر با موضوع فرزندآوری، تقدیر از فعالان حوزه جمعیت، برگزاری کارگاه‌های فرزندآوری و فرزند پروری، معایب تک‌فرزندی را از دیگر برنامه‌های هفته جمعیت برشمرد و گفت: تلاش می‌شود تا این برنامه‌ها به بهترین شکل و با اثرگذاری بالایی برگزار گردد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: سال گذشته نرخ باروری در استان ۱٫۸ بود که با اجرای برنامه‌های فرهنگی، اجرای طرح جوانی جمعیت و مشوق‌های فرزندی امیدواریم شاهد افزایش جمعیت باشیم.

کوشکی گفت: به همین مناسبت در مصلی نماز جمعه نیز، نمایشگاهی از عکس و نوشته‌هایی با موضوع جمعیت برگزار می‌شود و همه ظرفیت‌ها برای تبیین مسئله جمعیت به کار برده خواهد شد.

انتهای‌پیام/