معاون راه‌های فرعی و روستایی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: از سال گذشته تاکنون هزار و 125 پروژه راه روستایی در حال اجرا وجود دارد که از این تعداد پروژه، ۵ هزار و 600 کیلومتر راه است که طبق برنامه‌ریزی برای امسال و سال آینده به اتمام می‌رسند.

به گزارش سفیرافلاک، خداداد مقبلی عصر امروز در بازدید از منطقه عشایری کولیدر بروجرد در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در کل کشور ۸۴ درصد روستاهای کشور از راه آسفالت مناسب برخوردار هستند و برای ۱۶ درصد باقیمانده راه‌های روستایی نیز، اقداماتی در دستور کار قرار گرفته که طبق اعتباراتی که هرساله برای این موضوع لحاظ می‌شود، آسفالت می‌شوند.

وی افزود: برای اینکه ۱۶ درصد راه‌های روستایی هم از آسفالت برخوردار شوند، باید ۳۰ هزار کیلومتر راه ساخته شود که برای اجرای این پروژه بالغ‌بر ۲۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در برنامه هفت ساله اجرا شود.

معاون راه‌های فرعی و روستایی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور تصریح کرد: در کل کشور ۳۷ هزار کیلومتر راه فرعی و ۱۱۶ هزار کیلومتر راه روستایی وجود دارد که از سال گذشته تاکنون هزار و ۱۲۵ پروژه راه روستایی در حال اجرا وجود دارد که از این تعداد پروژه، پنج هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه است که طبق برنامه‌ریزی برای امسال و سال آینده به اتمام می‌رسند.

وی با اشاره به مشکلات راه‌های روستایی، خاطرنشان کرد: از مجموع ۳۷ هزار کیلومتر راه روستایی، حدود هفت هزار و ۶۰۰ کیلومتر نیاز به روکش آسفالت دارند و علاوه بر این باید در این راه‌ها ایمن‌سازی، خط‌کشی و نصب علائم انجام شود که دو هزار میلیارد تومان برای این بخش نیاز است.

معاون راه‌های فرعی و روستایی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور عنوان کرد: برای روکش آسفالت راه‌های فرعی نیز ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، در مجموع برای هفت هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه که نیاز به روکش آسفالت دارند و همچنین ۱۱۶ هزار کیلومتر راه که زیر بار ترافیک قرار دارد برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است.

مقبلی با بیان اینکه سال گذشته پنج هزار کیلومتر از مسیرهای روستایی و فرعی آسفالت شد، گفت: این اقدام با هزینه‌ای حدود دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از منابع داخلی سازمان آسفالت شد.

وی اظهارداشت: در شهرستان بروجرد ۱۴ کیلومتر راه عشایری وجود دارد که امروز بازدیدهایی صورت گرفت و تلاش می‌شود تا این مسیرها نیز آسفالت شود.

انتهای پیام/