حجتالاسلام محمد پیریایی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، با اشاره به سالروز شهادت امام صادق(ع)، اظهارداشت: پیشبرد اهداف دین و اسلام از ابتدا با علم، اخلاق و منشانسانی همراه بوده است ولی همیشه در طول تاریخ کفار، سد راه مردم و ترویج دین بودهاند.
وی با بیان اینکه دین اسلام برای روشنگری و تبیین آمد، گفت: در زمان پیامبر(ص) مخالفتها و مشکلات زیادی را ایجاد کردند تا دین اسلام به خوبی معرفی نشود و در زمان امام علی(ع) هم جنگهای زیادی را تحمیل کردند ولی مقداری از علوم دینی توسط امام سجاد(س) بیان شد.
کارشناس دینی بیان کرد: در زمان امام باقر(ع) دانشگاه علمی اهلبیت(ع) ایجاد شد و شرایط برای فراگرفتن علم و دانش فراهم گردید و در زمان امام صادق(ع) نیز فرصتی فراهم شد تا حقایق و علوم بیان شود و در زمان این دو امام بزرگوار، شاگردان زیادی در مکتب امام باقر(ع) و امام صادق(ع) تربیت شدند و توانستند خدمات زیادی را به بشریت ارائه دهند.
پیریایی با اشاره به اینکه چهار هزار شاگرد از مکتب امام صادق(ع) بهره گرفتند افزود: یک مرکز علمی در مدینه ایجاد شد که بسیاری از بزرگان علوم دینی در این مرکز پرورش یافته و تربیت شدند و توانستند خدمات زیادی را در علوم مختلف به مردم ارائه دهند.
وی خاطرنشان کرد: بر اثر فشارهایی که دشمنان آن زمان به امام صادق(ع) وارد کردند، بسیاری از کتابها و آثار ایشان را از بین بردند و فقط بخش کوچکی از کتابها و علوم امام صادق(ع) به دست ما رسیده است.
کارشناس مسائل دینی گفت: امام صادق(ع) نه فقط در علوم دینی بلکه در رشتههای طب، نجوم و سایر علوم توانست شاگردان زیادی را تربیت نماید و تلاش کرد تا بشریت را از علمی که از اسلام نشات گرفته، بهرهمند کند به طوریکه امام صادق(ع) بشریت را به شکوفایی علمی رساند.
انتهایپیام/
Tuesday, 6 June , 2023