به گزارش سفیرافلاک، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش لرستان، پرویز عبدی با اعلام اینکه لرستان آمادگی برگزاری امتحانات نهایی دانشآموزان را در بستری آرام و مناسب دارد اظهارداشت: هر چند برخی کمبودها از قبل مشهود بود ولی با کار جهادی و شبانهروز همکاران خوشبختانه تا به امروز به طور نسبی همه امکانات استان به کار گرفته شده تا امتحانات در شرایطی مناسب و رضایتبخش برگزار شود.
معاون آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه برای همه مناطق و بخشهای استان پیشبینی حوزههای امتحانی شده است، افزود: ۱۷۹ حوزه برگزاری امتحانات و ۹ حوزه تصحیح در استان در نظر گرفته شده و بیش از دو هزار فرهنگی وظیفه برگزاری آزمون نهایی را بر عهده دارند.
ویسکرمی رئیس اداره سنجش و پایش کیفیت آموزشی آموزش و پرورش لرستان گفت: ۲۸ هزار دانشآموز پایه دوازدهم در امتحانات نهایی شرکت خواهند کرد و امتحانات نهایی از ۳۱ اردیبهشت ماه تا ۲۵ خرداد برگزار و امتحانات به صورت الکترونیکی تصحیح خواهد شد.
انتهای پیام/
Friday, 9 June , 2023