مسئول هماهنگ کننده پیوند اعضاء در دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ اهدای عضو گفت: 13 مورد اهدای عضو در لرستان انجام شد.

به گزارش سفیرافلاک، اهدای عضو اقدام ایثارگرانه بیمارانی است که دچار مرگ مغزی شده و با اهدای اعضای بدنشان، زندگی را به چند بیمار می‌بخشند.

یکی از فعالیت‌های ارزشمند در راستای نجات جان انسان‌ها، فرهنگ‌سازی در راستای اهدای عضو است، امری خداپسندانه که همه باید برای ترویج آن تلاش کنند تا بیمارانی که در انتظار عضوی برای پیوند هستند، بتوانند دوباره به زندگی برگردند.

طبق آمارها هر بیمار مرگ مغزی می‌تواند جان هشت نفر را نجات دهد و تاکنون برای بیش از ۶۰ هزار نفر در کشور پیوند عضو انجام شده است.

حسن شجاعی در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، با اشاره به ۳۱ اردیبهشت، روز اهدای عضو اظهارداشت: طی سال‌های اخیر اهدای عضو بیشتر شده ولی بازهم لازم است که فرهنگ‌سازی برای ترویج این امر خداپسندانه که نجات بخش زندگی چندین بیمار است، انجام شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۳ مورد اهدای عضو در استان انجام شده است، افزود: با توجه به اینکه در لرستان مرکزی برای پیوند وجود ندارد، لازم است که بخش پیوند در استان ایجاد شود تا افرادی که دچار مرگ مغزی می‌شوند در خود استان، اقدام برای اهدای عضو صورت گیرد.

مسئول هماهنگ کننده پیوند اعضاء در دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: در هر بیمارستانی که دارای بخش آی سی یو باشد، ما یک نماینده داریم که وقتی بیمار دچار مرگ مغزی می‌شود، گروهی از متخصصان این مرگ مغزی را تایید و سپس به خانواده وی برای اهدای عضو اطلاع داده می‌شود.

شجاعی بیان کرد: اگر بتوانیم مرکز پیوند را راه‌اندازی کنیم و متخصصانی که در این راستا فعالیت دارند، حضور داشته باشند و حداقل از پیوندهای ساده مانند کلیه آغاز شود، قطعا کار بزرگی است.

وی خاطرنشان کرد: بیمارانی که دچار مرگ مغزی می‌شوند، می‌توانند با اهدای عضو، زندگی چند بیمار نیازمند به پیوند را نجات دهند و با این اقدام فرصت دوباره زندگی کردن را به آنها هدیه دهند.

انتهای‌پیام/