به گزارش سفیرافلاک، صدام با حمله به ایران تصور میکرد فتح خرمشهر کار آسانی است و رویای فتح سهروزه شهر را داشت. مقاومت ۳۴روزه مردم خرمشهر نقطه عطف جنگ تحمیلی است، جایی که مردم غیرتمند خرمشهر با ایمان راسخ و حب به وطن مانع پیشروی دشمن متجاوز و غاصب شدند.
رژیم بعث عراق تجهیزات و امکانات فراوان را بهسوی وطن گسیل کرد و با اتکا به قدرت توپ و تفنگ قصد تسخیر دژ محکم خرمشهر را داشت اما از اراده ملت ایران آگاه نبود. رزمندگان اسلام در سایه عنایات خداوند متعال، با ایمان قوی توانستند دشمن را شکست دهند. آری قطعاً معجزه خداوند بوده که با آن همه توپ و تفنگ دشمن، فرزندان روحالله پیروز این نبرد باشند.
مقاومت سوم خرداد، نقطه مهمی در تاریخ جنگ تحمیلی است. علیرغم تمام تبلیغات رسانهای و سیاسی دشمن، عملیات بیتالمقدس با رمز یا «یا علی ابن ابیطالب» ۲۵ روز طول کشید و سرانجام در سوم خرداد ۱۳۶۱ و پس از ۵۷۸ روز (۱۹ ماه) اشغال منجر به آزادسازی خرمشهر توسط غیور مردان ایرانی شد و پرچم پرافتخار کشورمان، بر فراز مسجد جامع به اهتزاز درآمد.

امام راحل این حماسه را نصر بزرگ خواندند و به گواه تاریخ این حماسه بیبدیل به همگان و به دشمنان اسلام درس بزرگ سلطهستیزی داد. مقاومت فداکارانه شهید جهانآرا همراه با تلاشهای مردم هیچگاه از خاطرهها پاک نخواهد شد و شورای عالی انقلاب فرهنگی روز سوم خرداد (روز فتح خرمشهر) را بهعنوان روز مقاومت، ایثار و پیروزی نامگذاری کرد.
«خرمشهر را خدا آزاد کرد»، این سخن امام (ره) نشاندهنده التفات و اهتمام خداوند و امدادهای غیبی برای این پیروزی بزرگ است. با عملیات بیتالمقدس رزمندگان اسلام توانستند معادلات جنگ را به سود خود پیش ببرند و طی چهار مرحله پنج هزار ۳۸ کیلومترمربع از زمینهای اشغالشده را آزاد کردند.
با از دست دادن روحیه دشمن در این عملیات و با این پیروزی بزرگ ابتکار عمل به دست نیروهای پرتوان اسلام افتاد و ۱۹ هزار نفر از نیروهای دشمن اسیر و ۱۶ هزار نفر از آنها کشته و زخمی شدند. شکست نیروهای بعثی باعث شناساندن قدرت ایرانیها به جهانیان شد و رسانههای دشمن و حامیان صدام به شکست در این عملیات اعتراف کردند.

قباد اصل مرز در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک با اشاره به شروع جنگ تحمیلی در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ با شعار نه شرقی نه غربی اظهار داشت: دشمنان اسلام با ایجاد توطئههایی مثل جنگ به پشتیبانی از صدام برای برچیدن انقلاب اسلامی برخاستند.
وی بابیان اینکه محور حملات دشمن خوزستان بود، افزود: این شهر ازلحاظ دریایی، اقتصادی و نفتی برای ایران مهم بود و همچنین تنها راه دریایی عراق به رودخانه اروند بود که اگر به دست دشمن میافتاد،کشور فلج و تجزیه میشد.
رزمنده دوران دفاع مقدس با تأکید بر اینکه بنیصدر رئیسجمهور وقت مهره دشمن بود، تصریح کرد: او عامل شهادت شهدای بسیاری ازجمله شهید علم الهدی بود، بعد از رفتن او عملیاتهای مشترک بین سپاه و ارتش ازجمله بیتالمقدس شروع شد که برای آزادی خرمشهر عملیات مهمی بود.
اصل مرز با اشاره به همت و دلاوری رزمندگان اسلام در آزادسازی خرمشهر بیان کرد: صدام گفته بود هرزمانی ایران خرمشهر را بگیرد من کلید بصره را به آنها میدهم که مثل خیلی از دروغهایش به آن عمل نکرد.

وی با اشاره به اینکه این عملیات باعث تغییر دادن معادلات جهانی بود بیان کرد: ۴۵ کشور پشتیبانی تجهیزاتی، ۱۵کشور عملیات روانی و ۱۳ کشور تأمین نیروی انسانی دشمن را بر عهده داشتند.
این رزمنده دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: نام خرمشهر با صبر و استقامت معنا شده،صدام اسم عملیات را یوم الرعد گذاشته بود یعنی سهروزه خوزستان را بگیرد ولی رزمندگان اسلام با دستخالی ۳۴ روز در مقابل دشمن مقاومت کردند.
اصل مرز بیان کرد: مقاومت، میخکوب کردن دشمن و عدم پیشروی آنها، پاکسازی مناطق گرفتهشده و تنبیه دشمن که عملیات والفجر ۸ باعث نوشته شدن پیشنویس قطعنامه ۵۹۸ و کربلای ۵ باعث تصویب آن شد چهار قسمت اصلی عملیات خرمشهر بود.
وی ایمان، انگیزه شهادتطلبی، عشق به امام حسین(ع) و توسل به حضرت زهرا (س) را ازجمله موارد مهم پیروزی رزمندگان اسلام در این عملیات بیان کرد.

اکبر زیودار دیگر رزمنده لرستانی حاضر در عملیات بیتالمقدس در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: روحیه بالای رزمندگان، ایمان به خدای بزرگ و اطاعت از امام(ره) مهمترین دلایل پیروزی در این عملیات بود وقتی خاک دست دشمن باشد نمیتوان تحمل کرد و کنار ایستاد.
وی با اشاره به شور شوق رزمندگان برای بازپسگیری خرمشهر افزود: خرمشهر نماد جنگ و مقاومت بود و کسی تحمل نداشت دست دشمن باشد.
رزمنده لرستانی عملیات بیتالمقدس بیان کرد: به لطف خدا هیچگونه تحرکی از جانب دشمنان داخلی و خارجی آسیبی به ایران نمیرساند. ما مقاومتر میشویم و هنوز هم آمادگی داریم از هر جای ایران دفاع کنیم.
انتهای پیام/
Sunday, 28 May , 2023