
اعزام ۴ اکیپ نشت یابی به مناطق زلزله زده / قطعی گاز نداشته ایم
علی علم در گفت وگو با سفیرافلاک،اظهارداشت: به محض وقوع زلزله در شهرستان های فیروزآباد و دوره چگنی سریعاً جلسه بحران در شرگت گاز استان تشکیل و تصمیم گرفته شد که با توجه به احتمال خسارت وارد شده به منازل و نشتی گاز، سریعا ۴ اکیپ نشتی گاز را به مناطق زلزلهزده اعزام کردیم.
مدیر روابط عمومی شرکت گاز لرستان بیان کرد: اکیپهای اعزام شده علاوه بر رفع نشت یابی گاز، کار ارزیابی را هم بر عهده داشتند که تا به حال خوشبختانه هیچ گونه خسارتی به تاسیسات گزارش نشده و قطعی گاز هم نداشته ایم.
علم یادآور شد: مردم مناطق زلزله زده در صورت هرگونه نشت یابی گاز سریعاً با شماره تلفن ۱۹۴ تماس بگیرند تا نیروهای خدمات رسان برای ارائه خدمت اعزام شوند.
وی اظهار کرد: تیم های امدادی، خدمات رسان و کارکنان شرکت گاز لرستان تا عادی شدن شرایط در استان در آماده باش کامل به سر می برند.
انتهاي پيام/