
اشتغال مهمترین هدف صندوق قرض الحسنه بسیج سازندگی است/ارائه آموزش به ۳۰۰ تسهیل گر
به گزارش سفیرافلاک، احسان فرهی عصر امروز در جلسه هم اندیشی تسهیلگران صندوق های قرض الحسنه و مجمع جهادگران بسیج سازندگی استان لرستان اظهار داشت: مهم ترین هدف صندوق های قرض الحسنه بسیج سازندگی، اشتغالزایی است و توسعه تعامل بانک های عامل با صندوق های قرض الحسنه بسیج بسیار ضروری است.
وی افزود: گروه های جهادی باید برای رفع مشکلات و تنگناها تلاش کنند و امروز بسیج در جنگ اقتصادی با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل ها اقداماتی خوبی انجام داده است.
مدیر صندوق های قرض الحسنه روستایی سازمان بسیج سازندگی تصریح کرد: در این راستا بسیج سازندگی هزار و ۳۰۰ نفر تسهیل گر را آموزش داده تا بتوانند در جهت ایجاد صندوقها و کمک به افراد عضو صندوق خدمت کنند.
فرهی ایجاد اشتغال روستایی در قالب تعاونیها را از اهداف مهم این طرح برشمرد و گفت: نباید این صندوقهای قرضالحسنه تبدیل به بانک شوند و تلاش می شود تا از این فرصت در جهت تولید و کمک به بهبود وضعیت اشتغال، اقتصاد و معیشت مردم بهره برد.
وی بیان کرد: همراهی بانک های عامل با صندوق های قرض الحسنه برای اجرای درست این برنامه بسیار حائز اهمیت است و تسهیلات صندوقها به میزان آورده مردم عضو صندوق پرداخت میشود.
مدیرطرح صندوق های قرض الحسنه روستایی سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: حق عضویت در این صندوق ها از ۲۰ هزار تا ۱۰۰ هزار تومان است که طبق سهم آورده افراد تسهیلات پرداخت می شود.
انتهای پیام/