
ایجاد دوقطبی در کشور توسط برخی از جناحها به بهانه روی کار آمدن بایدن
به گزارش سفیر افلاک، مرتضی شیخی تحلیلگر مسائل سیاسی در یادداشتی نوشت: سؤالی که امروز ذهن خیلیها را به خود مشغول کرده این است که آیا با روی کار آمدن جو بایدن و پیروزی احتمالیاش در انتخابات آمریکا، طبق تحلیل بعضی افراد منافعی برای دولت ایران دارد؟
درصورتیکه در بیانات امام خامنهای (مدظلهالعالی) اشارهشده است که از رابطه با تمام کشورها استقبال میکنند بهجز آمریکا و رژیم صهیونیستی با توجه به خیانتها خباثتهایی که در طول تاریخ انقلاب داشتهاند و هماکنون نیز ادامه دارد.
آیا این نگرش باعث ایجاد دودستگی در سازوکار نظام نمیشود؟
پاسخ این است که اساساً آمریکا چه با ترامپ، چه بی ترامپ تغییری نخواهد کرد، چون سیاست آنها توسط لابی صهیونسیم تدوین و به دنبال چپاول، غارت، استثمار و زورگویی هستند.
به فرموده مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، ترامپ فقط دستکش مخملی را از دست چدنی آمریکا بیرون آورد و آن را برهنه نمایش داد. و به فرموده ایشان آمریکا، آمریکاست و برای ما هیچ حزبی، فرقی ندارد و هردو آنها شر میرسانند. لذا نباید امیدوار بود که با آمدن جو بایدن تغییر محسوسی رخ خواهد داد.
هرچند احتمال میرود برخی پیشنهادات و قولها، نظیر دولت اوباما داده شود، ولی در اصل ماجرا تفاوتی نمیکند.
همچنین حتی اگر گمان برود با آمدن بایدن برخی قیمتها تنزل مییابند، ولی این به معنای ثبات بازار نخواهد بود و موقتی خواهد بود و دوباره دشمنیها آشکار میشود.
البته از نقش رسانهها غربگرا و جریان غرب اندیش که به دنبال اهداف خود هستند نباید غافل بود؛ به دنبال مطالبی که مطرح شد، برخی افراد خوشخیال که تاکنون از عملکرد آمریکا درس عبرت نگرفتهاند و همیشه مردم بودهاند که چوب اشتباهات آنان را خوردهاند، احتمالاً سعی میکنند از فضای به وجود آمده بهعنوان یک فرصت و یا حتی یک فرصت بینظیر یاد کنندو از آن بهعنوان دستاویزی در موقعیتهای متفاوت و شاید انتخابات سوءاستفاده نمایند.
چنانکه پیشازاین نیز در تحلیلها و روزنامه انتظار میرفت برخی جناحها باروی کار آمدن بدیدن سعی کنند که دوقطبی در کشور ایجاد کنند و خود را حامی وضع بهتر یا ثبات معرفی کنند و از آن برای اقناع افکار عمومی بهره ببرند. حالآنکه بایدن آن چهره غیر عریان آمریکا چهبسا که میتواند خطرناکتر از ترامپ باشد.
چنانکه همین دموکراتها در مناظرات به خاطر بیپاسخ گذاشتن حمله عین الاسد حزب جمهوریخواه را مورد شماتت قرار میدهد، لذا نمیتوان از اینها انتظار چندانی داشت.
همچنین بایدن نیز در هنگام شهادت سردار عزیز ما شهید سلیمانی این کار دولت آمریکا را بسیار تحسین کرد.
حالا، اگرچه این نگاههای احزاب سیاسی میتواند موجب شکلگیری گفتمانهای مقطعی باشد، چراکه بخشی از نظام دریافتهای عمومی متأثر از اظهارات رفت و برگشتی احزاب و رجال سیاسی است، ولی در کل مردم با خاطرات بدشان از ترور ناجوانمردانه سردار شهید سلیمانی و برجام انتظار چندانی ندارد.
البته نباید از برخی گمانهزنیهایی که ترغیب مردم به غربگرایان را محتمل میدانند هم غافل شد چراکه مشکلات اقتصادی و پالسهای مثبت جعلی و دروغین میتواند همهچیز را تغییر دهد، جالب است که متأسفانه در نظر خودشان هم بیش از ۵۰ درصد مردم معتقد بودند که انتخابات آمریکا میتواند در شرایط سیاسی ایران تأثیر بگذارد، لذا همین میتواند نکتهای قابلتوجه باشد که نبایستی از آن غافل بود.
به هر جهت اینچنین موضعهایی همانطور که در سؤال نیز مطرح شد، میتواند باعث ایجاد دوقطبی در کشور شود.
دوقطبی که اتحاد ملی را نشانه میگیرد و در بلندمدت آسیبزاست و این را نیز بدانیم که سگ زرد برادر شغال است.
انتهای پیام/