
شهرداریهای لرستان در راستای ساماندهی و جمع آوری دستفروشان اقدام کنند
منوچهر اسبکوه در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: باتوجه شیوع ویروس کرونا، واحدهای صنفی زیادی متضرر شدند که حمایت های لازم از طرف دولت صورت نگرفت و وعده های داده شده از جمله بیمه بیکاری و حل مشکل چک های برگشتی عملی نشد.
وی افزود: کارکنان ارگانهای دولتی در صورت تعطیلی مشکلی برای تامین معیشت خود ندارند اما کسبه، بازاریان و واحدهای صنفی درصورت تعطیلی با مشکل تامین معیشت روبه رو میشوند که باید تمهیداتی برای حمایت از این قشر در نظر گرفته شود.
رئیس اتاق اصناف لرستان تصریح کرد: در جهت بازرسی نحوه اجرای مصوبه تعطیلی واحدهای صنفی پس از ساعت ۱۸ هشت اکیپ متشکل از بازرسین اتاق اصناف، صمت، نیروی انتظامی و اماکن تشکیل شده است و با پیگیری مکرر تعداد ۳۲ پاساژ پس از ساعت ۱۸ به کار خود پایان دادند.
وی در خصوص گرانی های اخیر بیان کرد: گرانی های به وجود آمده به ضرر واحدهای صنفی است و باعث کم شدن قدرت خرید مردم و همچنین کمبود سرمایه بازاریان و کاسبان شده است؛ برخی از کارخانجات با درج قیمت بالاتر از نرخ مصوب در فاکتور فروش باعث میشوند برای فروشنده به عنوان گرانفروش تلقی شود که یکی از مشکلات امروزه واحدهای صنفی به شمار میآید و نظارت جدی سازمان حمایت از مصرف کننده را میطلبد.
اسبکوه با بیان اینکه مردم با خرید بیش از نیاز مصرفی خود باعث کمبود اجناس ضروری در سطح استان میشوند تصریح کرد: کمبود بازرس در اتاق اصناف یکی از مشکلات است، ۱۷هزار واحد صنفی در مرکز استان داریم که مجموع بازرسین با همکاری سایر ارگانها کمتر از ۵۰ بازرس است، اتاق اصناف به تنهایی فقط ۹ بازرس در اختیار دارد که این کمبود سبب میشود کار نظارت با مشکل مواجه شود.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری نیز به عنوان یکی از متولیان امر باید در خصوص ساماندهی و تعطیل کردن بازارهای آزاد و دستفروشان سطح شهر اقدام نماید چرا که اتاق اصناف تنها میتواند به کسبهای که دارای کد تایید اصناف هستند برخورد کند.
رئیس اتاق اصناف لرستان گفت: از کسب و کارهایی که در حوزه فروشگاههای آنلاین انجام می شود حمایت میکنیم؛ گره حل مشکلات در آنلاین کردن خرید عموم مردم است که باعث درخانه ماندن و جلوگیری از تجمع مردم در بازار و اماکن خرید میشود.