استفاده از برنامه غذایی کامل و متنوع در ایام کرونا

به گزارش سفیرافلاک،  فریبا کوهدانی، اظهار داشت: برای پیشگیری از کرونا باید از همه گروه‌های مواد غذایی به اندازه کافی مصرف کنیم.

وی با تاکید بر انتخاب‌های متنوع غذایی در ایام کرونا، تصریح کرد: در این ایام باید از سبزی‌ها به مقدار فراوان استفاده کنیم.

استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، افزود: کمبود ویتامین D خطر ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.

کوهدانی گفت: در کنار برنامه غذایی صحیح و متعادل باید ورزش کنید. به طوری که بین نیم تا یک ساعت پیاده روی روزانه تند توصیه می‌شود.

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا