معاون جهاد کشاورزی لرستان:
ضایعات کشاورزی حاصل عدم وجود صنایع تبدیلی و غذایی در لرستان است

جواد صالحیان در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، با بیان اینکه سالانه ۲۸۰ هزار تن انواع محصولات باغی در لرستان تولید می شود، اظهار داشت: یکی از محصولات تولیدی استان سیب است که سطح زیر کشت سیب در استان سه هزار و ۸۲۲ هکتار است.

وی افزود: از میزان سیب های تولید شده ۳۵ درصد در استان مصرف می شود و مابقی یا ذخیره می شود و یا به استان ها و کشورهای دیگر صادر می گردد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه ظرفیت سردخانه های لرستان ۱۰ هزار تن است و بخشی از سیب های تولیدی در سردخانه ها ذخیره می شود، عنوان کرد: بیش از 10 درصد محصولات باغی به ضایعات تبدیل می شود که با ایجاد صنایع تبدیلی و سردخانه ها می توان بخش قابل توجهی از این ضایعات را به فرآورده های دیگر تبدیل کرد.

وی بیان کرد: برنامه امسال ما توسعه باغات در حدود 500 هکتار است که علاوه بر آن یک سری باغات نیز داریم که به علت کهنسالی، نهال‌ها آنها باید تعویض شود و یا نهال جدید با شرایط جدید یا پیوند که با شرایط منطقه سازگاری داشته باشد تدارک ببیینم که در این راستا حدود 360 هزار نهال تدارک دیدیم که در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

صالحیان گفت: تهیه نهال به قیمت مناسب و نظارت انجام می‌گیرد، در این مسیر ما کمکی به کشاورز نمی‌کنیم ولی در مباحث فنی، مشاوره و آموزش خدماتی ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا