حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
سهمیه ۲۰ هزار بشکه‌ای نفت به پالایشگاه پلدختر
استاندار لرستان خبر داد:

سهمیه ۲۰ هزار بشکه‌ای نفت به پالایشگاه پلدختر

استاندار لرستان گفت: سهمیه ۲۰ هزار بشکه‌ای نفت به پالایشگاه پلدختر اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، سید سعید شاهرخی امشب در جلسه شورای اداری پلدختر که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه ۲۲ درصد اراضی کشور به‌صورت آبی کشت می‌شود، اظهار داشت: در شهرستان پلدختر سال ۸۸ پمپاژ جایدر کلنگ‌زنی شد ولی هنوز تکمیل نشده که ما نمی‌توانیم بیشتر از این نظاره‌گر باشیم.

وی افزود: ۱۵ سال است که پمپاژ جایدر باوجود پیشرفت ۸۵ درصدی تکمیل نشده و پذیرفتی نیست که این پروژه معطل بماند؛ در صورت بهره‌برداری از پمپاژ جایدر حدود ۲ هزار هکتار از اراضی منطقه آبی می‌شوند.

استاندار لرستان با اشاره به پیگیری‌های صورت‌گرفته برای پالایشگاه نفت پلدختر، عنوان کرد: پلدختر تنها شهرستانی است که در دولت چهاردهم سهمیه نفت دریافت کرده و خوشبختانه مجوز ۲۰ هزار بشکه نفت برای این شهرستان اخذ شده است. این پالایشگاه با پالایشگاه کرمانشاه برابری می‌کند و شاید هم بیشتر و به‌روزتر باشد.

وی با اشاره به عبور ۷۰۰ کیلومتر خط لوله نفت و گاز از استان لرستان گفت: این حق مردم است که از این نعمت خدادادی بهره‌مند شوند و ما باید به نفع اقتصاد مردم پلدختر و استان از این نعمت استفاده کنیم که آن را مطالبه خواهیم کرد.

شاهرخی با اشاره به خسارات سیل به شهرستان پلدختر، تصریح کرد: تاکنون بخشی از خسارات سیل به شهرستان پلدختر پرداخت نشده و بلاتکلیف باقی‌مانده که شرم‌آور است و این مشکل باید به‌زودی برطرف شود.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: طبق وعده نماینده پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی و مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان لرستان، کارخانه آهک هیدراته با ۷۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!