حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
اختلاف قیمت گوشت قرمز در بروجرد بررسی می‌شود
فرماندار بروجرد:

اختلاف قیمت گوشت قرمز در بروجرد بررسی می‌شود

فرماندار بروجرد گفت: اختلاف قیمت گوشت قرمز نسبت به سایر شهرهای استان که حدود ۴۰۰ هزار تومان است، بررسی می‌شود تا این مشکل برطرف گردد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» قدرت ولدی ظهر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار که در دفتر امام‌جمعه بروجرد برگزار شد، اظهار داشت: از دی‌ماه پارسال در راستای قیمت کالاها اقداماتی انجام شده است و تیم‌های نظارتی برای گشت مشترک تشکیل شده که روزانه به طور مستمر بازرسی‌ها انجام می‌شود و قیمت ۱۶ قلم کالای مهم روزانه رصد و پایش می‌شود ولی اختلاف قیمت گوشت در بروجرد بسیار زیاد است.

وی افزود: گوشت دام سنگین در دی‌ماه سال گذشه برای هر کیلو دام سنگین یک میلیون و ۴۰۰ هزار و دام سبک یک میلیون و ۵۰۰ هزار بوده که هر ماه قیمت گوشت تغییر کرده است و قبل و بعد جنگ قیمت‌ها متغیر بوده که دستگاه‌های مربوطه نسبت به این تغییرات اقدامی نکردند لذا برخی از متولیان مربوطه نسبت به این دغدغه مردم اقدامی نکردند که اختلاف قیمت در بروجرد نسبت به سایر شهرهای استان حدود ۴۰۰ هزار تومان است.

فرماندار بروجرد تصریح کرد: بروجرد مرکز دام است که همه استان‌های اطراف سعی دارند از دام این شهرستان خریداری کنند. تولید دام در بروجرد بسیار خوب است ولی قیمت گوشت قرمز بسیار بالاست البته نوسان قیمت در سایر کالاها کمتر است که در این راستا قرار شد شهرداری، مراکزی را برای توزیع گوشت قرمز باقیمت مناسب در نظر بگیرد که شهرداری یک نقطه را در نظر گرفت ولی مشکل اصلی برطرف نشد.

ولدی بیان کرد: هدف اصلی ما رفع مشکل در مورد قیمت گوشت است که بخشی از آن به دلیل عدم همکاری برخی از مسئولان است و قرار شد به‌صورت هفتگی همه بازرسی‌ها را پایش کنیم و بناست از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود تا بتوانیم کنترل بیشتری بر بازار داشته باشیم و در صورت مشاهده هرگونه تخلف و اختلاف قیمت، پلمب انجام می‌شود.

وی یادآور شد: شهرداری باید زیرساخت لازم را در کشتارگاه فراهم کند تا مردم در این زمینه مشکلی نداشته باشند.

در ادامه کرم کورانی‌فر، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد گفت: دغدغه‌ای در بروجرد وجود دارد و یک سری گران‌فروشی دیده می‌شود و علاوه بر این نیز اختلاف قیمت زیاد بوده که ناشی از کمبود نظارت است.

وی افزود: الان در زمان جنگ هستیم و نباید درگیر جنگ اقتصادی در این حوزه باشیم، در داخل شهرها باید مسئولان پای‌کار باشند و رسالت مهمی بر عهده داریم، گرانی در همه‌جا هست ولی نباید شاهد گران‌فروشی بود و مردم انتظار دارند مشکلات در این زمینه برطرف گردد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد عنوان کرد: در هر جایی که لازم باشد بسیج اصناف در صحنه است، این روزها می‌گذرد ولی لازم است کاسبان انصاف را داشته باشند و متولیان و ناظران بازار هم به وظیفه خود به‌خوبی عمل کنند تا شاهد رفع مشکل در این بخش باشیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!