حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
اربعین اوج‌ شکوفایی مقاومت
یادداشت؛

اربعین اوج‌ شکوفایی مقاومت

اگر کربلا نقطه آغاز نهضت مقاومت شد، اربعین اوج شکوفایی آن مقاومت در قرن ماست.

به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، حجت‌الاسلام علی لرستانی کارشناس مسائل دینی نوشت: این روزها در آستانه‌ اربعین حسینی قرار داریم، اربعینی که دیگر فقط یک مراسم سوگواری نیست، بلکه به یک پدیده تمدنی، مانور بزرگ وحدت و نمایش بی‌نظیر از انسجام جهانی جبهه حق در برابر جبهه باطل تبدیل شده است.

اگر عاشورا صحنه‌ فریاد مظلومیت بود، اربعین نمایش اقتدار مظلومان است؛ اگر کربلا نقطه آغاز نهضت مقاومت شد، اربعین اوج شکوفایی آن مقاومت در قرن ماست.

امروز انسجام ملی که در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران شکل گرفت، در واقع جلوه‌ای روشن از همان نظریه مقاومت برگرفته از شعار جاودانه‌ «هیهات مناالذله» حضرت سیدالشهدا (ع) است. 

مگر نه اینکه امام حسین (ع) فرمود: مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت است؛ ملت ایران در این جنگ کوتاه و سرنوشت‌ساز به دنیا نشان داد که راهش راه امام حسین (ع) است و این ملت، ملتی است که حاضر است همه چیز بدهد اما عزت و استقلال خود را واگذار نکند.

در برابر تهاجم بی‌سابقه نظامی، امنیتی، سایبری و سیاسی رژیم اشغالگر جعلی و غاصب صهیونیستی، ملت ایران تنها نماند، بلکه شاهد بودیم که شیعه، سنی، کرد، بلوچ، فارس، عرب، ترک، لر، ترکمن و... همه یکصدا شدند؛ هیچ‌کس نپرسید جناح سیاسی‌ات چیست، بلکه همه گفتند وطنم، عزتم و نظامم خط قرمز من است.

در این جنگ تحمیلی و دفاع مقدس ۱۲ روزه ارتش، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی، مردم، مسئولان، رسانه‌ها، نخبگان و همه اقشار مختلف در کنار هم ایستادند و این به معنای وحدت ملی بر مدار مقاومت حسینی است.

همان‌گونه که مقاومت حسینی محور اجتماع آزادگان عالم از هر دین و آئین است، مقاومت جمهوری اسلامی نیز در این جنگ نابرابر مورد حمایت دل‌های بیدار جهان قرار گرفت؛ از نیجریه تا یمن، از کشمیر تا آمریکای لاتین، از لبنان و عراق تا قلب اروپا همه گفتند: ایران اسلامی تنها نیست، ایران مظلوم است، اما مقتدر و ایران حسین‌وار ایستاده است.

دشمن تلاش کرد تا در بحبوحه جنگ مردم را علیه نظام تحریک کند، دوقطبی‌سازی کند، زبان اقوام را علیه هم تیز کند و با شایعه و دروغ شکاف بیندازد و همان‌طور که خون امام حسین (ع) شمشیر یزید را شکست، اربعین پرشور امسال نیز شمشیر رسانه‌ای دشمن را باطل خواهد کرد.

اربعین دوباره دل‌ها را حول محور امام حسین (ع) جمع خواهد کرد، ایرانیان با هر قومیت در راهپیمایی بزرگ پرچم حب‌الحسین را برافراشته و فریاد خواهند زد: کلنا عباسک یا زینب، کلنا فدایی ایران و کلنا فدایی وطن و این وحدت ملی زخمی کاری بر پیکر پروژه چندین‌ ساله دشمن برای دوقطبی‌سازی فرهنگی و سیاسی وارد خواهد کرد.

سخن پایانی اینکه این روزها باید افسران جنگ نرم اربعینی باشیم، پیام وحدت و عزت ملی را فریاد بزنیم، مراقب تفرقه‌افکنان داخلی و خارجی باشیم، فضای مجازی را از پیام‌های وحدت، بصیرت، محبت و مقاومت پر کنیم و مهم‌تر از همه با شرکت پرشور در راهپیمایی اربعین فریادمان را جهانی کنیم؛ چراکه رهبر معظم انقلاب امام خامنه‌ای فرمودند: راهپیمایی اربعین یک رسانه جهانی است باید ما هم صدای این رسانه باشیم؛ صدای ملتی که نه ظلم می‌کند و نه زیر بار ظلم می‌رود.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!