حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
باکی از شهادت درراه خدا نداریم
وصیت‌نامه شهید «نعمت‌الله کاظمی‌گلباغی»؛

باکی از شهادت درراه خدا نداریم

شهید «نعمت‌الله کاظمی‌گلباغی» در وصیت‌نامه خود نوشته است: در شهادتم همچون امام سجاد (ع) و زینب (س) استوار باشید و به دشمن بفهمانید که ما را از شهادت در راه خدا هیچ باکی نیست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفیرافلاک، شهید «نعمت‌الله کاظمی‌گلباغی» ششم مرداد ۱۳۴۳، در شهرستان دلفان به دنیا آمد. پدرش شهمراد و مادرش صغرا نام داشت. دانشجوی دوره دکترا در رشته پزشکی بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. پنجم شهریور ۱۳۶۲، در مریوان توسط مزدوران ضدانقلاب دمکرات و کومله بر اثر اصابت گلوله به پا، شهید شد. مزار او در بهشت‌زهرای زادگاهش قرار دارد. برادرش محمدقلی نیز به شهادت رسیده است.

وصیت‌نامه شهید:

به‌نام خداوند بخشنده مهربان

با درود و سلام به امام عصر (عج) و نایب بر حقش امام خمینی و سلام بر تمامی مؤمنان و شهدایی که دست از زندگی شسته و در راه حق مبارزه کردند و به درجه رفیع شهادت رسیدند، و درود بر بسیجیان جان‌برکف که مشتاقانه منتظر لحظات موعود هستند تا راستی و صداقت را در راه وفای به پیمان با الله و پیامبر و ائمه اطهار و رهبر کبیر نشان دهند.

اینجانب نعمت‌الله کاظمی به‌عنوان یک بسیجی مسلمان و پیرو خط امام بر خود وظیفه و واجب می‌دانم که باتوجه‌به اینکه هر فرد مؤمن باید آئین اسلام وصیت‌نامه بنویسد این حقیر از نظر مادی نه به کسی بدهکار و نه طلبکار از شخص یا اشخاصی هستم.

به پدر و مادر و برادران و خواهران و همه اقوام سلام می‌رسانم، و همچنین از همه خداحافظی نموده و حلالیت می‌طلبم، و بنده سفری در پیش دارم که آن مقصد و جایگاه همه است.

و رهرو آن سفرکرده عزیزم یعنی شهید بزرگوار (محمدقلی) نیز در راه خدا و پیروی از پیامبر (ص) و امامان معصوم (ع) و رهبر بزرگ انقلاب و در راه اهداف مقدس حق شربت شهادت نوشید، و خون پاک خود را در طبق اخلاص بدون هیچ و عذر و بهانه‌ای اهدا نمود.

پدر و مادر عزیزم و برادران و خواهران بزرگوارم به شما وصیت می‌کنم که راه و طریقه خدا و پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) و رهبر عزیز را در نظر بگیرید و به آنها عمل کنید و از شما می‌خواهم به واجبات اسلام عمل نمائید. از محرمات آن دوری نمائید، زیرا همه شهدا به این خاطر شهید شدند و این راهی که بنده طی می‌کنم، طریق مسلک سالار شهیدان است، و او با عمل خود اسلام را بیمه کرد و هم‌اکنون دشمن بعثی و امپریالیسم که با تمام قدرت به کشور امام‌زمان (عج) هجوم آورده و ما باید در مقابل تمام کید و مکر کفر بایستیم و از دستاورد‌های انقلاب خون رنگامان چون کوه باصلابت و محکم بایستیم و دفاع و حراست کنیم.

پدر، مادر و برادران و خواهران و همه اقوام و دوستان و برادران مذهبی به شما وصیت می‌کنم که پشتیبان اسلام و ولایت‌فقیه باشید و در نمازهای جمعه و جماعات شرکت فرمائید و با نماز است که شیطان را از خود دور خواهید کرد.

اگر لایق بودم که شهید شوم، شما در شهادتم همچون امام سجاد (ع) و زینب (س) استوار باشید و به دشمن بفهمانید که ما را از شهادت در راه خدا هیچ باکی نیست و تا آخرین قطره خونمان به امام خمینی و راهش وفادار خواهیم بود.

اگرچه این روزها مطلع شدم که در دانشگاه سراسری در رشته پزشکی قبول شدم و بر مسلمانان تحصیل علم واجب است ولی باتوجه‌به رهنمودهای امام اکنون جبهه دانشگاه است، و در دانشگاه ایثار و شهادت و فداکاری ادامه تحصیل می‌دهم.

اگر فرصتی بود بعدها به تحصیل علم در دانشگاه می‌پردازم و از برادرانم می‌خواهم چنانچه لطف خدا شامل حالم گردید و فیض عظمای شهادت نصیبم شد، اسلحه‌ام را برداشته و جای خالی‌ام را در جبهه پر کنید و در پایان از همه شما می‌خواهم که مرا ببخشید و حلال کنید. خدایا تا انقلاب مهدی (عج) خمینی را نگهدار.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!