حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خیری سفیر افلاک هستید؟
بدحجابی توطئه‌ای برای حیازدایی
یادداشت؛

بدحجابی توطئه‌ای برای حیازدایی

ترویج بدحجابی، توطئه‌ و نیرنگی از سوی دشمن است تا از این توطئه برای حیازدایی و دین‌زدایی استفاده کند.

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» زهرا کلهری، کارشناس مسائل دینی نوشت: در دین مبین اسلام رعایت حجاب و عفاف به‌عنوان دو مؤلفه مهم بر همگان واجب شده است که در سایه آن، افراد بتوانند از انواع آسیب‌های اجتماعی در امان بمانند و از دیرباز، بانوان ایرانی همیشه به این امر توجه اساسی داشته و معتقد هستند که با رعایت حجاب، نه فقط خود فرد از آسیب‌ها محفوظ می‌ماند بلکه یک زندگی سالم خواهد داشت که در آن فرزندانی سالم تربیت خواهند شد.

دشمن به‌خوبی فهمیده که وقتی زنان یک جامعه حجاب را رعایت می‌کنند، آن جامعه از پلیدی و نیرنگ‌ها در امان خواهد بود، از همین رو سال‌هاست که برای ترویج بدحجابی و ازبین‌بردن حیا، توطئه‌های زیادی را طراحی کردند و تلاش دارند با ترویج بدحجابی بتوانند بخشی از اهداف خود را اجرایی کنند.

دشمنان کشورهای مسلمان اعتقاد دارند اگر حجاب کم‌رنگ شود، می‌توانند به اهداف خود برسند و نقشه‌های خود را اجرا کنند، از همین رو با راه‌اندازی شبکه‌های مختلف به دنبال این هستند تا بتوانند ذهن و فکر نسل جوان را از مسیر حجاب و عفاف دور کنند و بدحجابی را تبلیغ نمایند.

تبلیغات دشمن با محوریت ترویج بدحجابی با این هدف است که بتواند بنیان خانواده را از بین ببرند و افراد یک خانواده را از مسیر تربیت دینی و اسلامی دور کنند و با این اقدام ضدفرهنگی بتوانند بی‌هویتی را در بین جوانان ترویج دهند.

یکی از اقداماتی که دشمن برای پیشبرد اهداف خود به کار گرفته، ترویج و تبلیغ مُدهایی است که هیچ‌کدام بافرهنگ و هویت ما سنخیتی ندارند، لباس‌هایی نامتعارف که در بطن خود، بدحجابی را ترویج می‌دهند و متأسفانه افرادی بدون توجه به این مسئله و تنها به‌خاطر اینکه مُد است، از این لباس‌ها استفاده می‌کنند.

قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و در دوران پهلوی اول تلاش‌های زیادی صورت گرفت تا بی‌حجابی را ترویج دهند؛ اما زنان ایرانی محکم و استوار در برابر این تصمیم شیطانی ایستادند و اجازه ندادند در این جامعه اسلامی، توطئه بدحجابی اجرا شود.

تحمیل فرهنگ غرب یکی از مهم‌ترین اهدافی است که سال‌هاست دشمنان آن را در دستور کار دارند و برای این مسئله از هر توطئه و نیرنگی استفاده کرده‌اند، به‌طوری که شعار زن، زندگی، آزادی را سر دادند تا این‌گونه زنان را به سمت بدحجابی تشویق و ترغیب کنند.

این در حالی‌ست که بانوان ایرانی با پیروزی انقلاب اسلامی ایران و با رعایت حجاب توانسته‌اند به پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای دست یابند، بانوانی که باحجاب بر سکوی قهرمانی ورزشی ایستادند، باحجاب در عرصه سیاسی و اجتماعی به موفقیت رسیدند و ثابت کردند حجاب مانعی برای پیشرفت آن‌ها نیست.

هجوم دشمن به باورها، اعتقاد و ارزش‌ها باهدف ازبین‌بردن حجاب صورت می‌گیرد و تلاش غرب بر این است که با زدودن حجاب و عفاف در جامعه می‌توانند بنیان خانواده را از بین ببرند و در نهایت با این اقدام، جامعه هم ضربه خواهد خورد.

امروز دشمن با استفاده از شبکه‌های اجتماعی، بدحجابی را ترویج می‌دهد، پوشش‌های نامناسب را زیباترین مُدهای روز تبلیغ می‌کند و به دنبال این است که با این اقدامات می‌تواند توطئه خود را در امر حجاب اجرا کند، لذا باید دستگاه‌های فرهنگی و متولیان در این امر، نسل جوان را از خطرات و آسیب‌های این مسئله آگاه کنند و برای جوانان و نوجوانان به هر شکل و شیوه‌ای بیان شود که هدف دشمن، ترویج بدحجابی است.

آنچه که می‌تواند توطئه‌ها و نیرنگ‌های شوم دشمن را بیش از هر زمانی خنثی کند، اجرای برنامه‌های فرهنگی و توجه بیشتر به مسئله امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر است که هر یک از افراد جامعه در صورت مشاهده این افراد بدحجاب، لازم است تذکر داده و این‌گونه رسالت خود را انجام دهند.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!