حالت تاریک
  • شنبه, 1403/12/04 شمسی | 2025/02/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سفیر افلاک | safireaflak هستید؟
امت حزب‌الله جلوی توطئه‌های دشمن را بگيرند
فرازی از وصيت‌نامه شهيد حاتم آزادبخت؛

امت حزب‌الله جلوی توطئه‌های دشمن را بگيرند

شهيد حاتم آزادبخت در وصیت‌نامه خود نوشته است: امت حزب‌الله بيدار باشيد دشمنان اسلام نقشه‌هايی طرح می‌نمايند و می‌خواهند انقلاب اسلامی ايران را كه عدالت حضرت مهدی می‌باشد به بيراهه بكشانند كه امت حزب‌الله باید جلوی اين‌گونه توطئه‌ها را بگيرند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفیرافلاک، شهيد حاتم آزادبخت در وصیت‌نامه خود نوشته است: با درود فراوان بر كليه شهدای اسلام از هابيل تاكنون و درود بر امام امت و تمام پيروان مكتب اسلام و راه حق و عدالت. چون در اين لحظات سرنوشت‌ساز از زمان كه با كاروان امام حسين (علیه‌السلام) و همراه سبزپوشان راه حسينی عازم جبهه حق عليه باطل می‌باشم وصيت‌نامه‌ام را آغاز می‌كنم.

امت حزب‌الله بيدار باشيد دشمنان اسلام نقشه‌هايی طرح می‌نمايند و می‌خواهند انقلاب اسلامی ايران را كه عدالت حضرت مهدی می‌باشد به بيراهه بكشانند كه امت حزب‌الله باید جلوی اين‌گونه توطئه‌ها را بگيرند.

خواهر تو با حجابت و برادر تو با خون سرخ حسينی‌ات، پدر و مادر تو با پرورش جوانان مكتبی و خدا خواهی كه به جامعه تحويل می‌دهيد صحنه را خالی نكنيد و به مبارزه عليه دشمنان اسلام ادامه دهيد.

اكنون كه اسلام در خطر می‌باشد و بارها امام عزيزمان متذكر شده است و در خطر بودن اسلام را اعلام داشته بدينوسيله برادران به باندبازی و گروه‌گرايی بی‌اعتنایی ورزيد چون خدا می‌داند بسيار خطرناک است و در مقابل اين‌گونه كارها اعلام خطر می‌نمايم و خون هزاران شهيد جوان مانند علی‌اكبرها در ميدان جنگ ريخته شده به هدر ندهيد و چون می‌خواهم هرچه زودتر خود را به خاک كربلای حسينی برسانم وقت ندارم توضيح بيشتری بدهم اما برادران خواهران پدران و مادران دست از امام برنداريد.

اما سخنی دارم با پدر و مادرم، اگر به شهادت رسيدم جسد اينجانب را در قبرستان گلگون كفنان راه حسين دفن نمائيد چون كه كليه پيروان اين مكتب در اين نقطه آرميده‌اند و در سخن بعدی‌ام با خانواده‌ام،  می‌خواهم كه بعد از شهادت من فرزندانم را طوری تربيت كنيد كه پيرو رهبر و مقلد امام باشند و بچه‌هايم را در حد مطلوب تربيت نمائيد و دخترانم را فاطمه‌گونه و پسرانم را حسين‌وار تحويل جامعه دهيد و چنان در تربيت آن‌ها كوشش نمائید كه همواره در مسير اسلام راستين حركت كنند.

در پايان از خداوند می‌خواهم ما را از ياران حسن بن علی قرار دهد و مرگی نصيبم نمايد كه رضايت خدا در آن باشد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.