حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری سفیر افلاک هستید؟
تقاطع «شهدای اقتدار» در خرم‌آباد افتتاح شد
با حضور جمعی از مسئولان؛

تقاطع «شهدای اقتدار» در خرم‌آباد افتتاح شد

پروژه عمرانی تقاطع غیرهم‌سطح «شهدای اقتدار» در خرم‌آباد، با پیشی‌گرفتن از جدول زمانی مقرر، هشت ماه زودتر از موعد به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، عصر امروز در مراسمی که با حضور مقامات ارشد اجرایی، نظامی و انتظامی استان برگزار شد، تقاطع غیرهم‌سطح «شهدای اقتدار» خرم‌آباد افتتاح شد.

این پروژه که زیر نظر قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) اجرا شده است، با ثبت رکورد زمانی قابل‌توجه، هشت ماه پیش از موعد تعیین‌شده آماده خدمت‌رسانی به شهروندان شد.

این تقاطع که ۲۵۵مین پروژه پل تقاطعی از مجموع پروژه‌های این قرارگاه در سطح کشور محسوب می‌شود، باهدف رفع گره‌های ترافیکی و بهبود جریان تردد در این نقطه استراتژیک طراحی و ساخته شده است. حضور گسترده مسئولان از جمله امام‌جمعه، فرماندار، اعضای شورای شهر و شهردار در این مراسم، نشان‌دهنده اهمیت بالای این زیرساخت در توسعه شبکه حمل‌ونقل شهری خرم‌آباد است.

تکمیل زودهنگام این پروژه، نمودی از مدیریت جهادی در اجرای پروژه‌های عمرانی بزرگ است که علاوه بر کاهش هزینه‌های احتمالی، رضایت عمومی را نیز به همراه داشته است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!